ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Το φοβερό ψαλιδάκι του Όσιμεν στο 90′ έκανε τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας να το απαθανατίσουν (βίντεο)

Ο Νιγηριανός φορ δείχνει για ακόμη μια φορά την ποιότητά του

Το φοβερό ψαλιδάκι του Όσιμεν στο 90′ έκανε τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας να το απαθανατίσουν (βίντεο)

Η γκολάρα του Βίκτορ Όσιμεν στο 90+3 «σφράγισε» την εκτός έδρας νίκη της Γαλατασαράι εναντίον της Αντάλιασπορ. Το πιο παράδοξο όμως είναι ότι οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, χειροκρότησαν και τράβηξαν φωτογραφίες από το ψαλιδάκι του επιθετικού.

Ο 25χρονος επιθετικός ο οποίος συνδέθηκε έντονα το περασμένο καλοκαίρι με μια ενδεχόμενη μεταγραφή είτε στην Άρσεναλ είτε στην Τσέλσι, κατέληξε τελικά στην τούρκικη Γαλατασαράι.

Η κόντρα του με τη διοίκηση της Νάπολι, τον οδήγησε στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία αντικειμενικά είναι κατώτερη των αθλητικών του προδιαγραφών.

Ωστόσο ο Όσιμεν δείχνει να βρίσκει τον παλιό του εαυτό, καθώς στον χθεσινό (19/10) αγώνα ποδοσφαίρου εναντίον της Αντάλιασπορ, πέτυχε ένα φοβερό ψαλιδάκι «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του με το εμφατικό 3-0.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, μερίδα των φιλάθλων της Αντάλιασπορ χειροκρότησε τον αντίπαλο παίκτη, ενώ υπήρχαν και αυτοί που τράβηξαν φωτογραφίες έτσι ώστε να έχουν απαθανατισμένη αυτή τη «μαγική» στιγμή.

Δείτε το βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.