ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Το Netflix αποθέωσε τον Μίλτο Τεντόγλου με μία πρωτότυπη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα (φωτο)

Η πλατφόρμα του Netflix συνηθίζει να γράφει σχόλια που σχετίζονται με την επικαιρότητα.

Το Netflix αποθέωσε τον Μίλτο Τεντόγλου με μία πρωτότυπη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα (φωτο)

O Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο σε δεύτερους συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είναι χρυσό μετάλλιο, χαίρομαι που τα κατάφερα και ότι έκανα, έστω και λίγο, χαρούμενους κάποιους Έλληνες. Συνεχίζονται οι αγώνες, έχουμε και άλλα», είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποθεώθηκε από τους θεατές που παρακολουθούσαν τους αγώνες, ενώ όλη Ελλάδα έβλεπε από τις τηλεοράσεις της την προσπάθειά του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού, το Twitter (X) είχε «πάρει φωτιά», ενώ μόλις ο Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό, όλοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο και το ήθος του.

Ένα από τα tweets που ξεχώρισαν όταν το X είχε «πάρει φωτιά», ήταν αυτό του Netflix, το οποίο συνηθίζει να γράφει σχόλια που σχετίζονται με την επικαιρότητα.

Η ανάρτηση του Netflix για τον Μίλτο Τεντόγλου

«-Πηδάμε καλάαα;
-Για χρυσό!
Ευχαριστούμε Μίλτο Τεντόγλου».

Στα σχόλια, δε, πρόσθεσε ένα gif από το One Piece, ένα από τα αγαπημένα anime του χρυσού Ολυμπιονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρυσι, ο Μίλτος Τεντόγλου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αθλητών στον τελικό του μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, μιμήθηκε την πόζα από το anime και έγινε viral.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.