ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Το ντεμπούτο του Κώστα Μανωλά στον Πανναξιακό έγινε viral σε μεγάλο ποδοσφαιρικό μέσο διεθνούς εμβέλειας!

Αφορμή στάθηκαν τα πέντε γκολ που σημείωσε στα πρώτα 34 λεπτά του αγώνα

Το ντεμπούτο του Κώστα Μανωλά στον Πανναξιακό έγινε viral σε μεγάλο ποδοσφαιρικό μέσο διεθνούς εμβέλειας!

Ο Κώστας Μανωλάς σημείωσε χθες (20/10) 5 γκολ μέσα στα πρώτα 34 λεπτά, στο πλαίσιο μιας άκρως μεγαλειώδους νίκης του Πανναξιακού, ο οποίος διέλυσε με 12-1 τον Μαρπησσαϊκό και έτσι έγινε αφορμή για συζήτηση από μεγάλο διεθνές μέσο ποδοσφαιρκού περιεχομένου.

Θυμίζουμε ότι η τοπική ομάδα της Νάξου που παίζει στα ερασιτεχνικά επίπεδα, προχώρησε πριν από λίγες μέρες στην απόκτηση του Έλληνα στόπερ Κώστα Μανωλά, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στον Ολυμπιακό ή ακόμη και στη Ρόμα.

Στο ντεμπούτο του λοιπόν, ο έμπειρος Έλληνας και πάλαι πότε διεθνής αμυντικός σκόραρε «κατά ρυπάς» σαν να ήταν επιθετικός.

Εννοείται πως το εύκολο εμπόδιο του Μαρπησσαϊκού ήταν το εφαλτήριο για να πετύχει τόσα γκολ, αναγκάζοντας τον προπονητή του να τον κάνει αλλαγή στο 35, ωστόσο αυτό ήταν αρκετό για να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, η σελίδα «433» η οποία αριθμεί πάνω από 75 εκατομμύρια ακόλουθους μόνο στο instagram και έχοντας συνεργαστεί με μεγάλες ομάδες και αστέρες του ποδοσφαίρου, ανέβασε χθες (20/10) ένα ποστ για τον Μανωλά.

Στη δημοσίευση αυτή αναφέρει ότι: «Μετά την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο πρώην αμυντικός της Ελλάδας, της Ρόμα και της Νάπολι, Κώστας Μανωλάς, εντάχθηκε στον ερασιτεχνικό Πανναξιακό. Σήμερα, έκανε το ντεμπούτο του, πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε 34 λεπτά πριν αποτραβηχτεί στο 35ο».

Δείτε τη δημοσίευση: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.