Ο Κώστας Μανωλάς σημείωσε χθες (20/10) 5 γκολ μέσα στα πρώτα 34 λεπτά, στο πλαίσιο μιας άκρως μεγαλειώδους νίκης του Πανναξιακού, ο οποίος διέλυσε με 12-1 τον Μαρπησσαϊκό και έτσι έγινε αφορμή για συζήτηση από μεγάλο διεθνές μέσο ποδοσφαιρκού περιεχομένου.

Θυμίζουμε ότι η τοπική ομάδα της Νάξου που παίζει στα ερασιτεχνικά επίπεδα, προχώρησε πριν από λίγες μέρες στην απόκτηση του Έλληνα στόπερ Κώστα Μανωλά, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στον Ολυμπιακό ή ακόμη και στη Ρόμα.

Στο ντεμπούτο του λοιπόν, ο έμπειρος Έλληνας και πάλαι πότε διεθνής αμυντικός σκόραρε «κατά ρυπάς» σαν να ήταν επιθετικός.

Εννοείται πως το εύκολο εμπόδιο του Μαρπησσαϊκού ήταν το εφαλτήριο για να πετύχει τόσα γκολ, αναγκάζοντας τον προπονητή του να τον κάνει αλλαγή στο 35, ωστόσο αυτό ήταν αρκετό για να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, η σελίδα «433» η οποία αριθμεί πάνω από 75 εκατομμύρια ακόλουθους μόνο στο instagram και έχοντας συνεργαστεί με μεγάλες ομάδες και αστέρες του ποδοσφαίρου, ανέβασε χθες (20/10) ένα ποστ για τον Μανωλά.

Στη δημοσίευση αυτή αναφέρει ότι: «Μετά την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο πρώην αμυντικός της Ελλάδας, της Ρόμα και της Νάπολι, Κώστας Μανωλάς, εντάχθηκε στον ερασιτεχνικό Πανναξιακό. Σήμερα, έκανε το ντεμπούτο του, πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε 34 λεπτά πριν αποτραβηχτεί στο 35ο».

Δείτε τη δημοσίευση: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!