ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Μόντριτς η Ρεάλ Μαδρίτης – Βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη ο Πέρεθ!

Ο Κροάτης Μέσος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2025 από τη «Βασίλισσα»

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Μόντριτς η Ρεάλ Μαδρίτης – Βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη ο Πέρεθ!

Στο τέλος ενός «love story» φαίνεται πως θα βρεθούμε το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να ανανεώνει το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς. 

Ο 39χρονος Κροάτης, βρίσκεται στο «κύκνειο άσμα» της καριέρας του λόγω του προχωρημένου ποδοσφαιρικά της ηλικίας του και έτσι όπως όλα δείχνουν η Ρεάλ έχει βρει ήδη τον παίχτη με τον οποίο θα τον αντικαταστήσει.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φλοριάν Βιρτζ, ο οποίος είχε απασχολήσει τη διοίκηση των «μερένχες» και το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ισπανικά δημοσιεύματα όμως, όπως και το One Football αναφέρουν πως στην επόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο Πέρεθ θα κινηθεί για την απόκτηση του Γερμανού ταλαντούχου αστέρα, γνωρίζοντας τον ανταγωνισμό που θα αντιμετωπίσει από άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως οι «ασπιρίνες» δεν θα τον αφήσουν να φύγει με «ψίχουλα», καθώς η τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Δείτε βίντεο με κάποια από τα highlights του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.