Στο τέλος ενός «love story» φαίνεται πως θα βρεθούμε το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να ανανεώνει το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς. 

Ο 39χρονος Κροάτης, βρίσκεται στο «κύκνειο άσμα» της καριέρας του λόγω του προχωρημένου ποδοσφαιρικά της ηλικίας του και έτσι όπως όλα δείχνουν η Ρεάλ έχει βρει ήδη τον παίχτη με τον οποίο θα τον αντικαταστήσει.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φλοριάν Βιρτζ, ο οποίος είχε απασχολήσει τη διοίκηση των «μερένχες» και το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ισπανικά δημοσιεύματα όμως, όπως και το One Football αναφέρουν πως στην επόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο Πέρεθ θα κινηθεί για την απόκτηση του Γερμανού ταλαντούχου αστέρα, γνωρίζοντας τον ανταγωνισμό που θα αντιμετωπίσει από άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως οι «ασπιρίνες» δεν θα τον αφήσουν να φύγει με «ψίχουλα», καθώς η τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Δείτε βίντεο με κάποια από τα highlights του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!