Μια ακόμη ευτυχισμένη στιγμή έρχεται να προστεθεί στο «παλμαρέ» του  Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής είδε την κόρη του, Ματθίλδη, να περνά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη influencer παντρεύτηκε τον σύμβουλο ακινήτων, Ντάνι Γκράχαμ, σε έναν πολυτελή γάμο στην Πορτογαλία.

Το μέρος της διεξαγωγής της γαμήλιας διοργάνωσης έγινε σε μία οικογενειακή φάρμα στο Azeitao μπροστά σε 300 άτομα, μέλη των οικογενειών τους και στενούς φίλους, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της, ο 61χρονος προπονητής της Φενερμπαχτσέ διοργάνωσε ένα διήμερο γλέντι καθώς την ημέρα πριν τον γάμο, έκανε το δείπνο σε 80 καλεσμένους, στο μουσείο José Maria da Fonseca House.

Ακολούθως, την επόμενη ημέρα, δηλαδή την ημέρα του γάμου, το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε την μοναδική τους στιγμή σε ένα λαμπερό πάρτι στο Herdade do Perú, στο Azeitão.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο:

@record_portugal

Matilde Mourinho casou-se no sábado com o britânico Danny Graham e, claro está, como qualquer pai, José Mourinho não escondeu a felicidade no grande dia da filha #josemourinho #mourinho #jose #dannygraham #danny #graham #casamento

♬ som original – Record – Record

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!