ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Αγγελία με Suzuki Vitara ενός έτους από το Κιλκίς γίνεται viral

Ο κύριος Θανάσης πουλάει το Vitara του και δεν γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να τον εξαπατήσει

Αγγελία με Suzuki Vitara ενός έτους από το Κιλκίς γίνεται viral

Λατρεμένες ελληνικές αγγελίες… Πόσες φορές δεν έχουμε ξενυχτήσει χαζεύοντας αγγελίες στο Car.gr, άλλοτε επειδή όντως ενδιαφερόμαστε για αγορά, άλλοτε μόνο για το χάζι. Στις 1.000άδες αγγελίες που έχουμε αναγνώσει, καμία δεν φτάνει αυτή του Suzuki Vitara από το Κιλκίς.

Κεντρικός ήρωας ο κύριος Θανάσης, ο επίτιμος πωλητής του εκλεκτού Suzuki Vitara. Μη νομίζεις ότι πρόκειται όντως για κάτι ιδιαίτερο. Εντάξει, είναι μοντέλο του Αυγούστου του 2023, δηλαδή 14 μηνών. Έχει διανύσει 6.500 km, πρακτικά καινούργιο. Αλλά δεν είναι καν κάποια πλουσιοπάροχη έκδοση. Πρόκειται για την εισαγωγική GL, χωρίς τετρακίνηση ή αυτόματο κιβώτιο. Με μαύρες χειρολαβές και πίσω παράθυρα με μανιβέλα. Στην ουσία, βλέπεις μπροστά σου το φθηνότερο Suzuki Vitara που μπορείς να αγοράσεις αυτή τη στιγμή.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το ιαπωνικό off-roader υποβλήθηκε πρόσφατα σε ήπια ανανέωση. Αλλά ο κύριος Θανάσης δεν το βλέπει ακριβώς έτσι. Θεωρεί ότι πουλάει κάτι το εξαιρετικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.