ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Formula 1: Αβέβαιο το μέλλον του Μικ Σουμάχερ για το 2023

Ο 23χρονος είναι γιος του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ

Formula 1: Αβέβαιο το μέλλον του Μικ Σουμάχερ για το 2023

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Μικ Σουμάχερ στην F1 καθώς ο τελευταίος αγώνας της σεζόν πλησιάζει και ο Γερμανός πιλότος δεν έχει εξασφαλίσει την θέση του για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος ο οδηγός της Haas κατάφερε να βαθμολογηθεί δύο φορές (στα Γκραν Πρι της Αυστρίας και της Μ. Βρετανίας) όμως η συνολική του εικόνα δεν ήταν… πειστική για να τον προσεγγίσει κάποια ομάδα και να του προσφέρει συμβόλαιο.

Ο 23χρονος είναι γιος του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, όμως έχει τονίσει πολλές φορές ότι στο μονοθέσιο δεν μπαίνει το «όνομα» αλλά ο «άνθρωπος» και τα κατορθώματά του στην πίστα δεν θέλει να συγκρίνονται με όσα έκανε ο πατέρας του. Ο Μικ είναι ένας πιλότος που εργάζεται σκληρά και μελετά το αντικείμενό του προκειμένου να γίνει καλύτερος, όμως το μονοθέσιο που έχει στα χέρια του δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο θα ήθελε.

«Νομίζω ότι ήταν πραγματικά έτσι όλο το χρόνο», είπε ο Σουμάχερ όταν ρωτήθηκε αν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο του ήταν απογοητευτικό. «Μερικές φορές είναι η χρονιά σου, μερικές φορές όχι. Υποθέτω ότι φέτος δεν ήταν πραγματικά η χρονιά μου. Αλλά έχουμε ακόμα ένα Γκραν Πρι ακόμα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό εκεί».

Τα σχέδια του Σουμάχερ για το 2023 δεν έχουν ακόμη επισημοποιηθεί, αφού ο Διευθυντής της Haas, Στάινερ, αποκάλυψε ότι θα ανακοινώσει τον ομόσταυλο του Κέβιν Μάγκνουσεν για την επόμενη σεζόν αυτή την εβδομάδα – με τον Μικ να ανταγωνίζεται τον συμπατριώτη του Νίκο Χούλκενμπεργκ για την θέση.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20/11 στο Άμπου Ντάμπι και την πίστα «Yas marina» η οποία από πέρσι έχει τροποποιηθεί, ώστε τα μονοθέσια να κινούνται με μεγαλύτερες ταχύτητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Haas βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης των κατασκευαστών έχοντας 37 βαθμούς και σκοπός της είναι να ολοκληρώσει την σεζόν, καταφέρνοντας να τερματίσει μπροστά από την AlphaTauri που την «καταδιώκει» όντας μόλις δύο βαθμούς πίσω της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.