ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Formula 1: Νίκη για Ράσελ και Mercedes – Επική «μάχη» με σύγκρουση μεταξύ Φερστάπεν και Νόρις

Πρώτη νίκη της Mercedes μετά το 2022!

Formula 1: Νίκη για Ράσελ και Mercedes – Επική «μάχη» με σύγκρουση μεταξύ Φερστάπεν και Νόρις

Ο Τζορτζ Ράσελ με την Mercedes επικράτησαν στο Γκραν Πριν της Formula 1 στην Αυστρία!

Ο κυρίαρχος της τελευταίας 3ετίας, Μαξ Φερστάπεν είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ο Λάντο Νόρις της McLaren έδειξε τα… δόντια του και μετά το δεύτερο πιτ στοπ βρέθηκε στην ουρά του Ολλανδού.

Η μάχη ήταν επική, με τον έναν να προσπερνά τον άλλο, ωστόσο 7 γύρους πριν από το τέλος του Γκραν Πρι οι δυο τους είχαν επαφή, είδαν από ένα λάστιχό τους να κλατάρει και τον Τζορτζ Ράσελ που ακολουθούσε να τους προσπερνά και να δίνει μια απρόσμενη νίκη στη Mercedes! Την πρώτη της μετά το 2022!

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αυστραλός, Οσκαρ Πιάστρι (McLaren), ενώ ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ (Ferrari) στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ο Φερστάπεν τερμάτισε τελικά στην πέμπτη θέση, ενώ ο Νόρις δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα μετά την επαφή με τον Ολλανδό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.