ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Formula 1: Ο Φερστάπεν πήρε την pole position για το σπριντ στο Όστιν

Θα εκκινήσει πρώτος στο σπριντ του Σαββάτου

Formula 1: Ο Φερστάπεν πήρε την pole position για το σπριντ στο Όστιν

Την πρώτη του pole position έπειτα από την Αυστρία τον Ιούνιο πήρε στο Όστιν του Τέξας ο Μαξ Φερστάπεν και θα εκκινήσει πρώτος στο σπριντ του Σαββάτου (19/10).

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση έχοντας τον ταχύτερο γύρο με χρόνο 1:32.833 και ήταν μόλις 0.012 ταχύτερος από τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes που θα βρεθεί δίπλα του στη δεύτερη σειρά.

Παράλληλα, την τρίτη θέση πήρε ο Σαρλ Λεκλέρ με Ferrari, ενώ ο διεκδικητής του τίτλου, Λάντο Νόρις με McLaren θα είναι τέταρτος. Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο νικητής και τα τρία προηγούμενα σπριντ της σεζόν, που δίνουν 8 βαθμούς στο νικητή και ο Ολλανδός θέλει να κάνει το 4Χ4 προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά των 52 βαθμών που έχει από τον 24χρονο Βρετανό.

Από την 5η θέση θα εκκινήσει ο Κάρλος Σάινθ με τη δεύτερη Ferrari και δίπλα του θα είναι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ με Haas. Έβδομος θα βρεθεί ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes και η Haas θα έχει και δεύτερο «πιλότο» στο σπριντ, μια και ο Κέβιν Μάγκνουσεν βρέθηκε όγδοος. Ένατος ήταν ο Γιούκι Τσουνόντα με RB και 10ος ο Φράνκο Κολαπίντο με την Williams.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.