ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Formula 1: O Μ.Φερστάπεν έκανε «πλάκα» στο Βέλγιο – Ξεκίνησε 14ος και τερμάτισε άνετα 1ος

«Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα ο Μαξ Φερστάπεν

Formula 1: O Μ.Φερστάπεν έκανε «πλάκα» στο Βέλγιο – Ξεκίνησε 14ος και τερμάτισε άνετα 1ος

Ασταμάτητος ήταν στο Σπα την Κυριακή (28/8) ο Max Verstappen και πανηγύρισε στο βελγικό γκραν πρι μια πολύ εύκολη νίκη, παρά το ότι ξεκινούσε 14ος, και πλέον δείχνει να «κλειδώνει» ουσιαστικά τον φετινό τίτλο στη Formula 1.

Ο Ολλανδός ήταν πραγματικά ασυγκράτητος στην πίστα του Σπα, εκεί όπου οι Red Bull έδειξαν να μην έχουν αντίπαλο, καθώς ο Σέρχιο Πέρες τερμάτισε δεύτερος και έτσι ουσιαστικά φαίνεται να κρίνεται ο τίτλος στη Formula 1 και για τους κατασκευαστές, καθώς οι Ferrari δείχνουν να μην μπορούν, παρά το γεγονός ότι μένουν αρκετοί αγώνες ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενδεικτικό είναι πως ο Κάρλος Σάινθ που ξεκίνησε από την pole position περιορίστηκε στην τρίτη θέση του βάθρου, ενώ πιο πίσω τερμάτισαν οι Τζορτζ Ράσελ με Mecredes (4ος), Φερνάντο Αλόνσο (5ος), Σαρλ Λεκλέρ (6ος, δέχθηκε ποινή 5 δευτερολέπτων για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στα πιτς), Εστεμπάν Οκόν (7ος), Σεμπάστιαν Φέτελ (8ος), Πιέρ Γκασλί (9ος) και Άλεξ Άλμπον (10ος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.