ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix στη Βαρκελώνη

Έφτασε τις επτά νίκες, στους δέκα αγώνες του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix στη Βαρκελώνη

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη και στο Grand Prix της Formula 1 στη Βαρκελώνη.

Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull επικράτησε και φέτος και έφτασε τις επτά νίκες, στους δέκα αγώνες του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το προβάδισμά του στη βαθμολογία, στο δρόμο για τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του.

Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να περάσει μπροστά μόλις στον 3ο γύρο του αγώνα και κράτησε την πρωτοπορία ως το τέλος, για να φτάσει τις 61 νίκες καριέρας.

Ο Βρετανός Λάντο Νόρις με McLaren, που εκκίνησε από την pole position, πίεσε στους τελευταίους γύρους, αλλά τελικά αρκέστηκε στη δεύτερη θέση (έκτο πόντιουμ φέτος), ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο επίσης Βρετανός Λιούις Χάμιλτον με Mercedes, που ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στο βάθρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ράσελ τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ενώ οι δύο Ferrari περιορίστηκαν στην πέμπτη (Λεκλέρ) και έκτη θέση (Σάινθ). Πιάστρι, Πέρεζ, Γκασλί και Οκόν συμπλήρωσαν τη βαθμολογούμενη πρώτη δεκάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.