ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Formula 1: Ο Όσκαρ Πιάστρι πήρε εκπληκτική νίκη στο Μπακού – Σφοδρή σύγκρουση 1,5 γύρο πριν το τέλος

Άφησε πίσω του τον Σαρλ Λεκλέρ

Formula 1: Ο Όσκαρ Πιάστρι πήρε εκπληκτική νίκη στο Μπακού – Σφοδρή σύγκρουση 1,5 γύρο πριν το τέλος

Ο Όσκαρ Πιάστρι πήρε μια εκπληκτική νίκη στο Μπακού, αφήνοντας πίσω του τον Σαρλ Λεκλέρ, με το Γκραν Πρι να σημαδεύτεται από τη σφοδρή σύγκρουση Σάινθ και Πέρεζ με 1,5 γύρο να απομένει, που έδωσε την τρίτη θέση στον Ράσελ.

Οι McLaren είναι ξανά εδώ και με εμφατικό τρόπο δείχνουν έτοιμες να επιστρέψουν στον τίτλο των κατασκευαστών μετά από πολλά χρόνια.

Ο Όσκαρ Πιάστρι επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται και με εκπληκτική άμυνα στους τελευταίους γύρους απέναντι στον Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari, πήρε τη δεύτερη φετινή του νίκη, ενώ ο Λάντο Νόρις, παρότι εκκίνησε από την 15η θέση, κατάφερε να προσπεράσει τον Μαξ Φερστάπεν για την 4η θέση και να τερματίσει μπροστά του, μειώνοντας λίγο ακόμα τη διαφορά τους στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Ωστόσο, το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν σημαδεύτηκε από την απίστευτη σύγκρουση των Σέρχιο Πέρεζ και Κάρλος Σάινθ ενάμισι γύρο πριν από το τέλος, ενώ έδιναν μάχη για την τρίτη θέση, η οποία εν τέλει κατέληξε στον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes.

Δείτε την τελική κατάταξη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.