O Ντέιβιντ Σουμάχερ, ο γιος του Ραλφ, ξέσπασε κατά της στη μητέρα του. Πιο συγκεκριμένα σε μια ανάρτησή του στα social media, η οποία έκτοτε διαγράφηκε, ο 22χρονος Γερμανός οδηγός μίλησε και για κάποια ευαίσθητα θέματα και μάλιστα διαβεβαίωσε ότι η μητέρα του, Κόρα απείλησε να τερματίσει την αγωνιστική του καριέρα.

«Κανονικά δεν θα μιλούσα για οικογενειακά θέματα δημόσια γιατί δεν είναι εκεί που ανήκουν. Αλλά δυστυχώς, η μητέρα μου φαίνεται να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.

Και ήρθε η ώρα να βάλω ένα τέλος σε αυτό: Θέλω απλώς να ζήσω τη ζωή μου σε ειρήνη και να πετύχω τους στόχους μου χωρίς να με ρωτάς για όσα κατηγορεί η μητέρα μου ότι κάναμε εμένα και τον πατέρα μου», ξεκίνησε γράφοντας ο νεαρός, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας τις επίμαχες απειλές: «Όταν οι γονείς μου χώρισαν το 2015, η μητέρα μου με απείλησε. Μου είπε ότι αν δεν ζούσα μαζί της, θα κατέστρεφε το όνειρό μου να γίνω πιλότος. Λόγω της γονικής επιμέλειας , είπε ότι δεν θα υπέγραφα τα απαραίτητα έγγραφα.

Επειδή δεν ήμουν στη σωστή ψυχική κατάσταση για να φροντίσω τον εαυτό μου και επειδή δεν ήθελα να μεγαλώσω σε ένα περιβάλλον όπου το μόνο που είχε σημασία ήταν η κακία του πατέρα μου. σταμάτησε να θέλω να είμαι μαζί της το περιστατικό όπου ήθελε να με πάρει από τον ίδιο μου τον πατέρα παρά τη θέλησή μου, και τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, καθώς άρχισε να χτυπά τον πατέρα μου χωρίς να σταματήσει.

Να θυμίσουμε ότι ο Ραλφ Σουμάχερ, πατέρας του Ντέιβιντ Σουμάχερ, εμφανίστηκε ως ομοφυλόφιλος τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, μέσω μιας φωτογραφίας στα social media. Στο μεταξύ, η πρώην σύζυγός του Κόρα θρηνούσε για το γεγονός ότι «χρησιμοποιήθηκε» .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!