ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Σκοτώθηκε με μηχανή ο 9χρονος Λορέντσο Σομασκίνι – Ήταν το παιδί «θαύμα» του MotoGP

Ο Σομασκίνι, γνωστός ως Lolo, είχε κάνει το ντεμπούτο του στο Μπουένος Άιρες Superbike τον Απρίλιο

Σκοτώθηκε με μηχανή ο 9χρονος Λορέντσο Σομασκίνι – Ήταν το παιδί «θαύμα» του MotoGP

Ο 9χρονος Αργεντίνος Λορέντσο Σομασκίνι έχασε τη ζωή του όταν χτύπησε με τη μηχανή κατά τη διάρκεια προπόνησης για το Honda Junior Cup στη Βραζιλία. 

Ο Σομασκίνι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο την Παρασκευή, μετά την πτώση του στην πίστα Interlagos. Σύμφωνα με τον εκπαιδευτή του, Diego Pierluigi, το δυστύχημα συνέβη στην πιο αργή στροφή της πίστας και ενώ ο 9χρονος κινούνται με μόλις 40 χλμ την ώρα. «Η πτώση ήταν πολύ αργή, αλλά ο Lolo χτύπησε το κεφάλι του στο κάτω μέρος του κράνους, σε σημείο που προκάλεσε φλεγμονή στη βάση του κρανίου του» είπε.

Ο Σομασκίνι, γνωστός ως Lolo, είχε κάνει το ντεμπούτο του στο Μπουένος Άιρες Superbike τον Απρίλιο.

Η Superbike Brazil, με μία ανακοίνωση στο Facebook, εξέφρασε τη θλίψη της για τον 9χρονο. «Όλοι στην ομάδα Superbike Βραζιλίας είμαστε σοκαρισμένοι και εκφράζουμε την ειλικρινή μας θλίψη σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του Lorenzo» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

«Ήμουν το είδωλό του»

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP Jorge Lorenzo, συνταξιούχος πλέον, τον οποίο ο Σομασκίνι θαύμαζε και τιμούσε με τον αριθμό 99 στη μοτοσικλέτα του, έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του νεαρού αναβάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η καρδιά μου ραγίζει γιατί ήμουν το είδωλό του και είχε τον αριθμό μου. Δυστυχώς, οι μοτοσικλέτες μπορούν να μας δώσουν τα πάντα, ανά πάσα στιγμή. Μια πολύ μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια», ανέφερε ο Ισπανός στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.