ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τζόνι Χέρμπερτ: «Ο Ράλφ Σουμάχερ έχει επηρεαστεί από τη συνεχιζόμενη κατάσταση του αδελφού του»

Η «φρικτή» ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του

Τζόνι Χέρμπερτ: «Ο Ράλφ Σουμάχερ έχει επηρεαστεί από τη συνεχιζόμενη κατάσταση του αδελφού του»

Ανύπαρκτη είναι σχεδόν η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, μετά το ατύχημα που είχε το 2013, ενώ σύμφωνα με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Benetton, Τζόνι Χέρμπερτ, ο Ράλφ Σουμάχερ έχει επηρεαστεί από τη συνεχιζόμενη κατάσταση του αδελφού του.

«Όταν ο Ραλφ Σουμάχερ ήταν στο Sky Germany συναντιόμασταν συχνά», είπε ο Τζόνι Χέρμπερτ σε δηλώσεις του στο “Grosvenor Sportστο”.

«Ο Ραλφ χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα και με την οικογένεια, δεδομένου του τι συνέβη στον Μάικλ. Έχει ωριμάσει. Είναι πολύ διαφορετικός τώρα από το άτομο που ήταν ως οδηγός. Έχει αλλάξει πολύ έχοντας να αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη κατάσταση με τον αδερφό του».

Ενώ η ζωή του Σουμάχερ συνεχίστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, υπήρξαν εικασίες για την κατάστασή του με τον κόσμο να βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στο… σκοτάδι για τον Γερμανό μεγάλο.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρότζερ Μπενουά, στενός φίλος του Σουμάχερ, ισχυρίστηκε ότι η περίπτωση του 54χρονου είναι «χωρίς ελπίδα» σε μια τραγική ενημέρωση για την υγεία νωρίτερα τον Σεπτέμβριο – με τον Χέρμπερτ να ισχυρίζεται ότι ήταν μια «φρικτή» ενημέρωση.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν ποτέ νέα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ποτέ δεν ακούμε θετικά νέα».

«Αυτή είναι η φρικτή σκέψη ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να είναι κοντά στον Μίχαελ που όλοι θυμόμαστε. Και αυτό είναι πολύ λυπηρό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.