ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Ανακοινώθηκε η τιμή της Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα

Η νέα Alfa Romeo Junior είναι πλέον διαθέσιμη, με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει την τιμή της

Ανακοινώθηκε η τιμή της Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα

Αναμονή τέλος για την Alfa Romeo Junior, καθώς το πολυαναμενόμενο B-SUV της ιταλικής φίρμας ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα από τις €29.900.

Η τοποθέτηση της Alfa Romeo στην κατηγορία των B-SUV, την πλέον εμπορική της ελληνικής αγοράς γίνεται με κρότο, καθώς η Junior, η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Alfa είναι διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας.

Μέσα από τη δυναμική σχεδίαση και το απαράμιλλο οδηγικό ταπεραμέντο, η Junior έχει ως αποστολή να προσελκύσει νέους πελάτες και να σφυρηλατήσει την νέα γενιά Alfisti. Ταυτόχρονα υιοθετεί και εξελίσσει ακόμα περισσότερο τα ιδανικά που έχουν καταστήσει την μιλανέζικη φίρμα ένα θρύλο με φανατικό κοινό, αποτελώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στα B-SUV.

H γοητευτική εικόνα της Junior συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Οι Ιταλοί έδωσαν μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια τα ποιοτικά υλικά και την υψηλή εργονομία, ενώ ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί και στο σχεδιασμό σπορ θέσης οδήγησης. Παράλληλα οι χώροι επιβατών είναι πολύ καλοί και εκείνος για τις αποσκευές φτάνει τα 415 lt, κινούμενος πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας.

Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος σε όλες τις Junior. Η έκδοση Core μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, 17άρες ζάντες αλουμινίου με διαμαντέ φινίρισμα (18” στην ηλεκτρική έκδοση), ενεργό cruise control, κιβώτιο ταχυτήτων με paddles αλλαγών και λειτουργία coasting (στην υβριδική έκδοση), συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών. Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδί και οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ την υψηλή ψηφιακή τεχνολογία υποστηρίζουν το connectivity box μαζί με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25” και το infotainment με οθόνη αφής 10,1” που διαθέτει ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.