ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τα ανανεωμένα Škoda Scala και Kamiq

Ξεκινούν την πορεία τους στην ελληνική αγορά, με την εγχώρια αντιπροσωπεία να ανακοινώνει την τιμή τους

Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τα ανανεωμένα Škoda Scala και Kamiq

Τα Škoda Scala και Kamiq ανανεώθηκαν τον περασμένο Αύγουστο και πλέον έφτασε η ώρα της διάθεσής τους στην ελληνική αγορά, σε δύο εκδόσεις βενζίνης.

Οι αλλαγές σε αμφότερα τα μοντέλα είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στα νέα, εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα αλλά και στις αναβαθμίσεις στη μάσκα και τον προφυλακτήρα. Το Scala, θα λέγαμε πως είναι κατά τι πιο σπορτίβ, τη στιγμή που το Kamiq μοιάζει να ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία των μεγαλύτερων SUV της τσεχικής φίρμας.

Τα δύο ανανεωμένα μοντέλα της Škoda, είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, αποκλειστικά και μόνο σε δύο βενζινοκίνητες εκδόσεις. Στην πρώτη, για την κίνηση του μοτέρ φροντίζει ο γνωστός, 3κύλινδρος 1.000άρης TSI με τους 116 ίππους, τα 200 Nm. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι διαθέσιμη τόσο με 6άρι χειροκίνητο σασμάν όσο και με το αυτόματο 7άρι διπλού συμπλέκτη.

Τη γκάμα συμπληρώνει ο πιο ισχυρός, 4κύλινδρος 1.500άρης TSI με τους 150 ίππους, που συνδυάζεται αποκλειστικά με το 7άρι DSG του VW Group.

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το Scala, έχουν στη διάθεσή τους μόνο την έκδοση Selection, η οποία όμως είναι πλήρως εξοπλισμένη. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το αυτοκίνητο έρχεται με ζάντες αλουμινίου 16”, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control με speed limiter, Front Assist, Lane Assist, Hill Start Assist, ψηφιακό πίνακα οργάνων 8”, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής, ασύρματο και ενσύρματο Smart Link+, σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί, προβολείς LED, φιμέ πίσω κρύσταλλα και πολλά άλλα. H τιμή της εισαγωγικής έκδοσης με τον 1.0 TSI διαμορφώνεται στις €22.900.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τις τιμές/εκδόσεις των νέων Škoda Kamiq και Scala στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.