ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Έκδοση Istanbul ή αλλιώς οι Bentley αλά τούρκα

Oι συλλεκτικές εκδόσεις Istanbul, είναι διαθέσιμες μόνο από την τοπική αντιπροσωπεία της Κωνσταντινούπολης

Έκδοση Istanbul ή αλλιώς οι Bentley αλά τούρκα

Σταυροδρόμι ηπείρων και πολιτισμών, η Κωνσταντινούπολη έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των Ελλήνων. Αλλά πλέον και στους αγοραστές Bentley, οι οποίοι μπορούν να τιμήσουν την αγαπημένη τους Πόλη αποκτώντας τις συλλεκτικές εκδόσεις Mulliner Istanbul Silhouette Collection.

Προσοχή όμως: Δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις αντιπροσωπείες αλλά αποκλειστικά σε αυτήν της Κωνσταντινούπολης. Όλες οι Istanbul βασίζονται στην έκδοση εξοπλισμού Azure και προσφέρονται στις Bentayga, Flying Spur και Continental GT, όλες με μοτέ V8. Με ιδιαίτερες πινελιές που τιμούν τη «Βασίλισσα των πόλεων».

Και τα τρία μοντέλα είναι βαμμένα σε απόχρωση Black Sapphire που κάνει όμορφη αντίθεση με το νίκελ των εκδόσεων Azure. Πιο ενδιαφέρον είναι το εσωτερικό, με το χρώματος Dragonfly Blue κέντημα να απεικονίζει τον Πύργο του Λεάνδρου, τον Πύργο του Γαλατά και τις Γέφυρες του Βοσπόρου.

Επιπλέον, οι αποχρώσεις Imperial Blue και Beluga είναι μια αναφορά στα πλακάκια που έχει το Μπλε Τζαμί, ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο της Κωνσταντινούπολης.

Το ίδιο γράφημα ξεπροβάλλει και στα μαρσπιέ, πάνω σε μια μεταλλική πλάκα. Τέλος, οι ιδιοκτήτες θα λάβουν μια ειδική κλειδοθήκη, που θα τονίζει τον εξατομικευμένο χαρακτήρα του οχήματός τους.

Σύμφωνα με την Bentley, οι μπλε και τιρκουάζ αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται στο αμάξωμα και στην καμπίνα, είναι εμπνευσμένες από το στενό του Βοσπόρου. Την πλωτή οδό που συνδέει τη Μαύρη Θάλασσα με τη Θάλασσα του Μαρμαρά και χωρίζει το ασιατικό τμήμα της Τουρκίας από τις ευρωπαϊκές της εκτάσεις.

Δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη των μοντέλων, διατηρώντας την εστιασμένη στην άνεση ρύθμιση της ανάρτησης που έχουν όλες οι Azure.

Σημειώστε ότι ο twin-turbo V8 των 4,0 lt θα εξηλεκτριστεί σύντομα, αφού θα υιοθετηθεί επαναφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία. Το ντεμπούτο της θα γίνει στην επόμενη γενιά της Continental GT. Όπου θα αποδίδει 782 ίππους και 1.000 Nm.

Η Bentley Mulliner Istanbul Silhouette Collection θα κάνει το ντεμπούτο της αυτόν τον μήνα, ενώ οι τιμές δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μοντέλα θα παρουσιαστούν στον εκθεσιακό χώρο Maslak και σε ένα pop-up κατάστημα στο Galaport. Αν λοιπόν ψηφίζετε «Istanbul», θα πρέπει να το συνδυάσετε με ένα ταξιδάκι «εις την Πόλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.