ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Έρευνα της J.D. Power δείχνει τις μάρκες αυτοκινήτων με την υψηλότερη ικανοποίηση

Ποιος δεν θέλει να τον ικανοποιεί η εταιρεία που επέλεξε; Ποιες είναι οι πιο απροβλημάτιστες;

Έρευνα της J.D. Power δείχνει τις μάρκες αυτοκινήτων με την υψηλότερη ικανοποίηση

Η έρευνα της J.D. Power επικεντρώνεται στην ικανοποίηση του πελάτη κατά τις πρώτες 90 ημέρες ιδιοκτησίας. Αξιολογεί δηλαδή πόσα προβλήματα προκύπτουν στο πρώτο 3μηνο χρήσης στην αγορά των ΗΠΑ.

Κάθε χρόνο δημοσιεύεται μια τέτοια επισκόπηση κι η φετινή έρευνα της J.D. Power περιλαμβάνει διάφορα παράξενα συμπεράσματα. Όπως ότι η περσινή νικήτρια Dodge έχει κατρακυλήσει στην τελευταία θέση.

Έτσι, λοιπόν η «Initial Quality Study» της J.D. Power για το 2024 εξετάζει τον αριθμό των αναφερόμενων σφαλμάτων ανά 100 αυτοκίνητα που αντιμετώπισαν οι κάτοχοι τις πρώτες 90 ημέρες ιδιοκτησίας. Κι οι λιγότερο προβληματισμένοι είναι οι ιδιοκτήτες Ram, με μόλις 149 προβλήματα ανά 100 οχήματα.

Chevrolet, Hyundai, Kia και Buick και Nissan κατέλαβαν τις επόμενες τέσσερις θέσεις, μπροστά από την Porsche, την πρώτη premium μάρκα στην έβδομη θέση με 172.

Ελάχιστα πίσω της η Lexus με 174, ενώ η BMW, η Mercedes-Benz, η Cadillac, η Land Rover κι η Lincoln έπεσαν στο κάτω μισό του πίνακα, με περισσότερα από 200 ζητήματα.

Η Alfa Romeo βρέθηκε στη δεύτερη θέση το 2023, αλλά έπεσε 27η το 2024. Η Dodge πήγε ακόμα χειρότερα, αφού από την πρώτη θέση, βρέθηκε στην τελευταία! Με 301 προβλήματα από 140.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Polestar αξιολογείται ακόμα χαμηλότερα, αλλά η J.D. Power δεν τη συμπεριλαμβάνει στην επίσημη λίστα. Ούτε την Tesla και τη Rivian.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα για την έρευνα της J.D. Power στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.