ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ford Explorer, τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει

Το ολοκαίνουργιο, 100% ηλεκτρικό Ford Explorer έφτασε στην Ελλάδα και ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά

Ford Explorer, τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει

Με το Ford Explorer, το Μπλε Οβάλ ανεβάζει τον πήχη στην ηλεκτροκίνηση, φέρνοντας τα ηλεκτρικά του αύριο πιο κοντά στο σήμερα. Και το κάνει με ένα καλά εξοπλισμένο και καλαίσθητο μεσαίο οικογενειακό SUV που υπόσχεται να αφήσει στο… σπίτι το άγχος της αυτονομίας.

Με το νέο, φουλ ηλεκτρικό Ford Explorer, η αμερικανική φίρμα ανοίγει τον δρόμο για μια νέα σειρά προηγμένων EV που τοποθετούνται στην αγορά να καλύψουν με πειστικό τρόπο τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Προσφέροντας χώρους για πέντε επιβάτες και αποσκευές, έξυπνες λύσεις, αυτονομία που φτάνει τα 600 km και υψηλή ισχύ φόρτισης.

Το μεσαίο SUV της Ford κατασκευάζεται επί ευρωπαϊκού εδάφους, στην Κολωνία, συνδυάζοντας με αυτόν το τρόπο τη γερμανική μηχανολογία με το αμερικανικό στιλ. Ως εκ τούτου, το Explorer διαθέτει τον δικό του ιδιαίτερο και δυναμικό χαρακτήρα που του επιτρέπει να ξεχωρίζει, μιας και δεν μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στον δρόμο. Φέρνοντας πάντα στο προσκήνιο την πρακτικότητα, την ασφάλεια και το οδηγικό ταμπεραμέντο που είναι συνυφασμένο με το DNA της Ford.

Οι καθαρές, τολμηρές γραμμές και οι επιβλητικές καμπύλες του Ford Explorer δημιουργούν μια αίσθηση δύναμης και σιγουριάς, τη στιγμή που οι Full LED προβολείς διασφαλίζουν κορυφαία ορατότητα τις βραδινές ώρες. Με τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αυτοκινήτου και την μεγάλη απόσταση από το έδαφος να τονίζουν την εκδρομική φύση ενός SUV που δεν θα πει «όχι» στην περιπέτεια, για ξέγνοιαστες στιγμές κοντά στη Φύση!

H σύγχρονη εξωτερική σχεδίαση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με τους επιβάτες να απολαμβάνουν μια premium, μοντέρνα και πλήρως διασυνδεδεμένη καμπίνα. Τα στάνταρ σπορτίφ καθίσματα της Sensico είναι επενδυμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, καθιστώντας έτσι την παραμονή ακόμη και πέντε ενήλικων επιβατών στην καμπίνα εκτός από άνετη και απολαυστική.

Με τo προηγμένο ηχοσύστημα B&Ο με τα δέκα ηχεία και με το subwoofer στην κομψά ενσωματωμένη ηχόμπαρα να υπόσχεται κορυφαία εμπειρία ήχου ακόμα και στο εισαγωγικό Explorer. Ο οδηγός έχει στη διάθεση του έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο 5,3” που παρέχει όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες κατά την οδήγηση .

Στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι επίσης και η κάθετα τοποθετημένη οθόνη 14,6” που ενσωματώνει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC Move 2. Προσφέροντας ένα πλήρως διασυνδεδεμένο φιλικό περιβάλλον, με φιλικό user interface και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης Android Auto και Apple Car Play. H οθόνη μάλιστα μπορεί να μετακινηθεί σε γωνία 30 μοιρών, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία του χειρισμού της.

Σε κορυφαίο επίπεδο, εκτός από την εργονομία μιας και όλα είναι στο πεδίο δράσης του οδηγού, κινείται και η πρακτικότητα. Έτσι, εκτός από τα 470 lt του χώρου αποσκευών, με λειτουργία hands free, οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους επιπλέον 17 lt στην κεντρική κονσόλα. Έχοντας έτσι τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν με ασφάλεια στην έξυπνη και πλήρως λειτουργική θήκη μπουκάλια 1,5 lt, ή ακόμα και ένα λάπτοπ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.