ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

H Dacia ετοιμάζει νεο, μικρό και προσιτό SUV

Μπορεί η Dacia να ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Bigster, οι άνθρωποί της δουλεύουν για την κατασκευή ενός μικρού SUV

H Dacia ετοιμάζει νεο, μικρό και προσιτό SUV

Έτοιμη να μπει για τα καλά στην κατηγορία των B-SUV είναι η Dacia, καθώς μετά το ανανεωμένο Duster και το επερχόμενο Bigster, εργάζεται πάνω στο πρότζεκτ ενός SUV 4 m, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η ρουμανική φίρμα μοιάζει να θέλει να αφήσει πίσω της το crossover αμάξωμα του Sandero Stepway, φέρνοντας στην αγορά ένα αυτοκίνητο με περισσότερο SUV προσανατολισμό.

Πηγή έμπνευσης για το αυτοκίνητο αναμένεται να αποτελέσουν τα μεγαλύτερα αδερφάκια του, Duster και Bigster, ακολουθώντας επομένως τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας για μια πιο σύγχρονη και νεανική εμφάνιση. Κατά τα λοιπά, η απόσταση από το έδαφος αναμένεται να είναι αυξημένη, σε σχέση με το Sandero Stepway, τη στιγμή που οι πίσω χώροι θα είναι ακόμα πιο γενναιόδωροι.

Επίσημες πληροφορίες ακόμα δεν υπάρχουν, ωστόσο επικρατέστερο σενάριο θέλει το νέο SUV της Dacia να βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B του Groupe Renault, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της φίρμας.

Στα των κινητήριων συνόλων τώρα, δημοσιογραφικές πηγές του εξωτερικού αναφέρουν πως θα δώσουν το παρών τόσο θερμικές όσο και ήπια υβριδικές αλλά και φουλ υβριδικές παραλλαγές. Ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε σε μεταγενέστερο χρόνο την έλευση μιας 100% ηλεκτρικής έκδοσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To λανσάρισμα του νέου πονήματος της εταιρείας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2027, με τις δοκιμές των πρωτοτύπων να ξεκινούν το 2025. Όσο για την τιμή του; Αναμένεται να κινηθεί σε προσιτά επίπεδα, χωρίς όμως να είμαστε ακόμα σε θέση για περαιτέρω προβλέψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.