ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λ.Χασάνοβιτς: Ποια είναι η σύντροφος του μικρότερου γιου του Μ.Σουμάχερ (φωτο) 

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ στο Instagram μετρά πάνω από 300.000 ακόλουθους

Λ.Χασάνοβιτς: Ποια είναι η σύντροφος του μικρότερου γιου του Μ.Σουμάχερ (φωτο) 

Η μέλλουσα νύφη του Μίκαελ Σουμάχερ, Λάιλα Χασάνοβιτς είναι από τα λίγα άτομα που επιτρέπεται να δουν τον θρύλο της F1.

Πρόκειται για την 24χρονη σύντροφο του νεότερου γιου του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ. Σύμφωνα με τη DailyMail, η νεαρή έχει το ελεύθερο να επισκέπτεται τον πρώην οδηγό της F1.

Η Λάιλα γεννήθηκε στη Βοσνία, αλλά μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Δανίας πριν μετακομίσει στην Κοπεγχάγη στα 19 της. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ στο Instagram μετρά πάνω από 300.000 ακόλουθους.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 18 μήνες, με τη Bild να αναφέρει πως από την αρχή της σχέσης τους, ήταν η μόνη του σύντροφος που της επετράπη να δει τον «πεθερό» της.

Αυτό αποτελεί ακόμα ένα σημάδι ότι η οικογένεια Σουμάχερ σκοπεύει να είναι λίγο πιο «ανοιχτή» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του θρύλου της F1.

O Mίκαελ Σουμάχερ πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια, στον γάμο της κόρης του, Τζίνα στο οικογενειακό τους σπίτι στην Ισπανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η πρώτη φορά που άτομα από το στενό του περιβάλλον τον είδαν εκτός σπιτιού, από τότε που υπέστη το εγκεφαλικό τραύμα που του άλλαξε τη ζωή, ενώ έκανε σκι τον Δεκέμβριο του 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.