ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μαξ Φερστάπεν: «Ίσως αποσυρθώ από τη Formula 1 το 2028»!

«Θέλω να λάβω μέρος και σε άλλους τύπους αγώνων, όπως το πρωτάθλημα αντοχής»

Μαξ Φερστάπεν: «Ίσως αποσυρθώ από τη Formula 1 το 2028»!

Ο Μαξ Φερστάπεν, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη Formula 1 το 2028, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τη Red Bull, μολονότι τότε θα είναι μόλις 31 ετών.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε άλλους τύπους αγώνων ταχύτητας και αντοχής.

«Δε σκοπεύω να αλλάξω ομάδα. Είμαι χαρούμενος εδώ και είναι χαρούμενοι με εμένα. Αλλά δεν ξέρω τι θα θέλω να κάνω μετά το 2028. Μπορεί να σταματήσω. Είμαι στη Formula 1 από την ηλικία των 17 ετών. Δεν ξέρω πότε θα είμαι στο απόγειο της καριέρας μου ή πότε θα αρχίσω να χάνω ταχύτητα.

Θέλω να λάβω μέρος και σε άλλους τύπους αγώνων, όπως το πρωτάθλημα αντοχής. Μπορεί να μη θέλω να ταξιδεύω συνέχεια. Μπορεί να θέλω μια πιο ήσυχη ζωή και να συμμετέχω στους αγώνες που επιθυμώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όποτε έχω την ευκαιρία, θέλω να μάχομαι για το πρωτάθλημα. Αν μάχομαι για τίτλους το 2028, τότε μπορεί να είναι ανόητο από πλευράς μου να σταματήσω. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει» τόνισε ο Φερστάπεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.