ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Συμπλοκή μαθητών στο Άλσος Βεΐκου – Μητέρα εμπλεκόμενου: «Τον συνέλαβαν εκεί – Τσακώθηκαν σαν έφηβοι»

«Εδώ κάθε μέρα έχουμε bullying. Ειδικά εκτός σχολείου έχω σώσει πολλά παιδιά»

Συμπλοκή μαθητών στο Άλσος Βεΐκου – Μητέρα εμπλεκόμενου: «Τον συνέλαβαν εκεί – Τσακώθηκαν σαν έφηβοι»

Έπειτα τις αποκαλύψεις για το bullying που δεχόταν ο 14χρονος Μάκης που αυτοκτόνησε αλλά και τη βίαιη συμπλοκή που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης κατά τη διάρκεια εκδρομής, σε αναβρασμό βρίσκεται η σχολική κοινότητα του 54ου Γυμνασίου Αθηνών.

Οι μαθητές πήγαν εκδρομή στο Άλσος Βεΐκου σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η ένταση που υπήρχε μετά την αυτοκτονία του 14χρονου, ωστόσο, εκεί βρέθηκαν και οι μαθητές ενός σχολείου του Παγκρατίου.

Τα αίματα άναψαν όταν μια παρέα από το άλλο σχολείο ενόχλησε μια κοπέλα από το σχολείο των Σεπολίων με αποτέλεσμα η λογομαχία να εξελιχθεί σε μια αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια.

Η μητέρα ενός εκ των πέντε συλληφθέντων από τη συμπλοκή μιλά για τα όσα έγιναν το πρωί της Τρίτης.

«Τον συνέλαβαν εκεί, είχαν κάνει φασαρία, δεν ξέρω, σαν έφηβοι. Για τα κορίτσια μάλλον. Τα κορίτσια όμως δεν είχαν πάει στο τμήμα. Σαν έφηβοι ήταν ο τσακωμός. ‘Γιατί πειράζετε τα κορίτσια;’. Εγώ ξέρω πως δεν ήταν τσακωμός με χέρια», λέει η μητέρα ενός εκ των ανήλικων δραστών ενώ κάνει λόγο για συγκεκριμένους μαθητές που κυκλοφορούν μαχαίρια ενώ έχουν χτυπήσει και παιδί μπροστά στα μάτια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προχθές ήταν και κάποιοι που είχαν μαχαίρια. Παρασύρθηκε από δύο αλλά παιδιά ο δικός μου. Εδώ κάθε μέρα έχουμε bullying. Ειδικά εκτός σχολείου έχω σώσει πολλά παιδιά. Τα έχω σώσει από άσχημους τσακωμούς. Είχαν βάλει κάτω ένα αδύνατο παιδί και το χτυπούσαν όλοι μαζί», προσθέτει η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.