ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

MG3 Hybrid+: Ένα προηγμένο υβριδικό σουπερμίνι

Η νέα τεχνολογία Hybrid+ της MG έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στην Ελλάδα με το νέο MG3 Hybrid+

MG3 Hybrid+: Ένα προηγμένο υβριδικό σουπερμίνι

Το MG3 Hybrid+ με το πλούσιο τεχνολογικό του υπόβαθρο, προσθέτει αξία στις καθημερινές μετακινήσεις. Γιατί ο οικολογικός τρόπος ζωής που προτείνει η τεχνολογία Hybrid+ δεν συνεπάγεται υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Η MG ανακοίνωσε επίσημα την εισαγωγή της προηγμένης τεχνολογίας Hybrid + στο ολοκαίνουργιο μοντέλο της, το νέο MG3. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης Hybrid+ της MG καθιστά το νέο MG 3 Hybrid+ το ταχύτερο σε επιτάχυνση υβριδικό μοντέλο του B Segment, με χρόνο για 0-100 km/h, μόνο 8”. Η επιτάχυνση δε, από τα από 80-120 km/h – είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς ολοκληρώνεται μόλις σε 5”, παραπέμποντας σε hot-hatch!

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της MG σε αυτό το καινοτόμο υβριδικό σύστημα, έχει ως αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη μπαταρία και έναν πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές στην αγορά υβριδικών της κατηγορίας Β.

Με συνολική ισχύ 195 ίππους, το νέο MG3 Hybrid+ προσφέρει εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου, 4,4l/100km και εκπέμπει μόλις 100g/km CO2. Αυτή η αποδοτικότητα ενισχύεται περαιτέρω από μια μπαταρία με χωρητικότητα 1,83kWh, παρέχοντας σημαντική αυτονομία οδήγησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Σε συνεργασία με τον ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος παράγει 100kW (136 ίππους), το σύστημα Hybrid+ εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα απόδοσης ισχύος σε όλο το εύρος στροφών, καταφέρνοντας να κινηθεί με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση έως 80km/h.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.