ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα χαμηλότερη τιμή για το BYD Dolphin στην ελληνική αγορά

Nέα προωθητική ενέργεια του Oμίλου Σφακιανάκη κατεβάζει την τιμή του ηλεκτρικού BYD Dolphin κάτω από τις €20.000

Νέα χαμηλότερη τιμή για το BYD Dolphin στην ελληνική αγορά

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοίνωσε νέες τιμές για το ηλεκτρικό BYD Dolphin, οι οποίες αφορούν συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων. Το νεανικό μοντέλο, συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την περιβαλλοντική ευαισθησία, και με βασική τιμή €26.380 είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του.

Με την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», η βασική τιμή του Dolphin υπολογίζεται στα €19.998, όσο κοστίζει ένα αυτοκίνητο με συμβατικό σύστημα κίνησης ή υβριδικό! Στην περίπτωση απόσυρσης παλαιού οχήματος η τιμή μειώνεται περισσότερο κατά €2.000, στα €17.998!

Συνδυάζοντας την τιμή με τον πλούσιο εξοπλισμό της βασικής έκδοσης Comfort (ενδεικτικά αναφέρουμε: αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, μεταλλικό χρώμα, ζάντες αλουμινίου 17”, καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση και επενδύσεις από Vegan δέρμα, οθόνη infotainment 12,8” με σύστημα πλοήγησης, πανοραμική κάμερα 360°, αντλία θερμότητας και περισσότερα από 20 συστήματα άνεσης και ασφάλειας), το Dolphin αποτελεί μια αρκετά δελεαστική πρόταση στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου!

Ο fun χαρακτήρας τονίζεται από τα διαθέσιμα μοντέρνα χρώματα. Η έκδοση Comfort συνοδεύεται από 6 χρωματικές επιλογές, Cream White, Skiing White, Urban Grey, Jet Black, και για εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν Coral Pink και Amethyst Purple. Η έκδοση Design με τη στάνταρ πανοραμική ηλιοροφή προσφέρεται σε τέσσερις διαφορετικές διχρωμίες, που δημιουργούν την αίσθηση της αποκλειστικότητας. Η χρωματική επιλογή αμαξώματος Atlantis Grey συνδυάζεται με οροφή και καπό σε Jet Black χρώμα, ενώ οι χρωματισμοί Coral Pink, Surfing Blue, Skiing White με αντίστοιχο συνδυασμό Urban Grey.

Η πλουσιότερη έκδοση Design εκτός της διχρωμίας του αμαξώματος και της πανοραμικής ηλιοροφής διαθέτει επιπλέον της Comfort στον στάνταρ εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου με λεπτομέρεια στο χρώμα του αμαξώματος (για τα χρώματα Atlantis Grey, Coral Pink & Surfing Blue), φιμέ τζάμια πίσω και ασύρματη φόρτιση smartphone. Η τιμή του Dolphin Design είναι €28.380 (€21.514 με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»).

Η τεχνολογία του BYD Dolphin αποτελεί μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες του, καθιστώντας το ένα από τα πιο προσιτά και προηγμένα ηλεκτρικά οχήματα στην αγορά. Ενσωματώνει την Blade Battery, μια μπαταρία 60,4 kWh λιθίου φωσφορικού σιδήρου (LFP), που προσφέρει αυτονομία έως 427 km (WLTP). Η μπαταρία αυτή διακρίνεται για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητά της, έχοντας υποβληθεί με επιτυχία στη δοκιμασία Nail Penetration Test, γνωστή ως το “Έβερεστ” των δοκιμών ασφάλειας για μπαταρίες.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.