ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Νέες τιμές για τα VW ID.3, ID.4 και ID.5

H Kosmocar έδωσε στη δημοσιότητα τις νέες τιμές για επιλεγμένες εκδόσεις των VW ID.3, ID.4 και ID.5

Νέες τιμές για τα VW ID.3, ID.4 και ID.5

Τα βλέμματα στον αναθεωρημένο κατάλογο της VW συγκεντρώνει η πισωκίνητη έκδοση ID.3 GTX Performance με τους 326 ίππους.

Η κορυφαία έκδοση του μικρού ηλεκτρικού του Wolfsburg αποδίδει 326 ίππους και 545 Nm, πραγματοποιώντας την επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 5,7”. O ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται στον πίσω άξονα και τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου με 79 kWh ωφέλιμη χωρητικότητα. Που επιτρέπει στο ID.3 GTX να διανύσει χωρίς στάση για φόρτιση 593 km, όπως ανακοινώνει η ίδια η VW.

O βασικός εξοπλισμός είναι κάτι παραπάνω από υπερπλήρης μιας και περιλαμβάνει κεντρική οθόνη αφής 12,9” head-up display, ζάντες 20”, εμπρός καθίσματα με ρύθμιση οσφυικής υποστήριξης και λειτουργία μασάζ, εσωτερικό φωτισμό με 30 χρωματικές επιλογές, ροβολείς IQ.LIGHT LED Matrix και πολλά ακόμη. Με την τιμή του να διαμορφώνεται στις €49.900, χωρίς την κρατική επιδότηση. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να στραφούν στο λιγότερο δυνατό ID.3 Pure More που αποδίδει 170 ίππους και κοστίζει πλέον €37.700.

Όσον αφορά το ID.4, η ελληνική εισαγωγική φέρνει στην αγορά την έκδοση GTX More που αποδίδει 340 ίππους, τροφοδοτείται από έναν συσσωρευτή 77 kWh και στοιχίζει €55.600. Την ίδια έκδοση αποκτά και το ID.5, με 340 ίππους, μπαταρία 79 kWh και τιμή που φτάνει τις €58.500.

Νέα προσθήκη αποτελεί επίσης και έλευση του Golf με τον 2λιτρο, ντίζελ κινητήρα, τους 150 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG εφτά σχέσεων, στο επίπεδο εξοπλισμού Life (€35.800). Επιπροσθέτως, όλα τα αυτοκίνητα καλύπτονται από την 4ετή εργοστασιακή εγγύηση της εταιρείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τις νέες τιμές στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.