ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Νέο FIAT 600: Ντεμπούτο και στην Ελλάδα

Tο FIAT 600 παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά, τόσο στην εξηλεκτρισμένη όσο και στην ήπια υβριδική του μορφή

Νέο FIAT 600: Ντεμπούτο και στην Ελλάδα

Ύστερα από οχτώ χρόνια, η ιταλική φίρμα πραγματοποίησε νέο λανσάρισμα στην ελληνική αγορά, παρουσιάζοντας στους εκπροσώπους του Τύπου το 100% ηλεκτρικό και το ήπια υβριδικό FIAT 600, γνωστοποιώντας παράλληλα και τις τιμές του τελευταίου.

«The Italian upgrade». Αυτό ακριβώς το σλόγκαν αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο το ολόφρεσκο FIAT 600 την πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των B-SUV. Σχεδιασμένο στο Τορίνο, έρχεται για να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους Ευρωπαίους καταναλωτές που αναζητούν ένα κόμπακτ (4,17 m, χώρος αποσκευών 385 lt) αλλά ευρύχωρο καθημερινό αυτοκίνητο, ικανό για σύντομες (ηλεκτρικό) και όχι μόνο (υβριδικό) αποδράσεις, με γνώμονα την υψηλή αποδοτικότητα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της FIAT, το νέο B-SUV της μάρκας σχεδιάστηκε για να προσφέρει fun, όχι μόνο στον ιδιοκτήτη και sτους επιβάτες αλλά και σε όλους όσοι το βλέπουν. Πράγματι, έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο με ευχάριστο και δυναμικό ντιζάιν που παραμένει πιστό στην κληρονομιάτης FIAT, συνδυάζοντας το καλούπι του χθες με το σήμερα, το σύγχρονο με το μοντέρνο.

Η χαριτωμένη και άκρως νεανική σχεδίαση του εξωτερικού συνεχίζεται και στο εσωτερικό, το οποίο παντρεύει τη νοσταλγική διάθεση με τη σύγχρονη αισθητική των Ιταλών. Το ψηφιακό καντράν του έχει διαγώνιο 7”, με την οθόνη αφής της μονάδας πολυμέσων Uconnect να έχει διαγώνιο 10,25”.

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο στοιχεία από το κλασικό 600 και το σύγχρονο 500, δημιουργώντας μια οικεία αίσθηση στους πελάτες. «Ένα εσωτερικό φτιαγμένο για dolce vita», όπως μας είπαν οι άνθρωποι της FIAT. Αυτό που επίσης μας έκανε πολύ θετική εντύπωση είναι οι άφθονοι χώροι για μικροαντικείμενα, όπως ακριβώς στο ομογάλακτο Jeep Avenger, μεγιστοποιώντας με αυτόν το τρόπο τα επίπεδα πρακτικότητας.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως το 91% των επενδύσεων στο εσωτερικό προέρχεται από ανακυκλωμένα, pet υλικά. Οποίος μπαίνει στο αυτοκίνητο είναι σαν να κάθεται σε 200 ανακυκλωμένα μπουκάλια, όπως είπαν οι άνθρωποι της FIAT. H οικολογική συνείδηση του νέου FIAT 600 ενισχύεται και από το γεγονός πως η μπαταρία του 600e έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και να ανακυκλωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.