Το Opel Mokka, το SUV που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη δημοφιλή κατηγορία των B-SUV, διατίθεται πλέον με νέα, ελκυστική τιμολογιακή πολιτική από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Με σύγχρονη σχεδίαση, κόμπακτ διαστάσεις και προηγμένη τεχνολογία, το Mokka υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες των οδηγών που αναζητούν ευελιξία στην πόλη και άνεση στα ταξίδια.

Η χαρακτηριστική μάσκα Opel Vizor, σε συνδυασμό με τις κομψές γραμμές του αμαξώματος, προσφέρει μια εντυπωσιακή εμφάνιση που ξεχωρίζει. Στο εσωτερικό, το Pure Panel με ψηφιακή οθόνη 10’’ εξασφαλίζει εύκολη συνδεσιμότητα και υψηλή τεχνολογική εμπειρία, ενώ οι τελευταίας τεχνολογίας υποβοηθητικές λειτουργίες κάνουν τις μετακινήσεις πιο ασφαλείς και ευχάριστες.

Το Opel Mokka διατίθεται πλέον από €20.900 στην έκδοση Edition με κινητήρα βενζίνης 1.2 100hp ΜΤ6. Η υβριδική έκδοση Edition Hybrid προσφέρεται από €25.650 με 136 ίππους και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Για όσους επιθυμούν μια ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης, το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka των 136 ίππων ξεκινά από €28.920, αξιοποιώντας και την κρατική επιδότηση του «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΙΙΙ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαθέσιμο στο επίσημο δίκτυο διανομέων Opel, το Opel Mokka συνδυάζει δυναμική σχεδίαση, προηγμένες τεχνολογίες και ακόμα πιο προσιτές τιμές.