ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάμε σαν άλλοτε με το VW ID.3 GTX Fire+Ice που θυμίζει Golf Mk2

Προλογίζει εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής που αποσκοπούν να ενισχύσουν τη δημοτικότητα των μοντέλων ID

Πάμε σαν άλλοτε με το VW ID.3 GTX Fire+Ice που θυμίζει Golf Mk2

Η VW σκοπεύει να λανσάρει εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής σε όλη την ID. γκάμα της για να αυξήσει την ελκυστικότητα των ηλεκτρικών της. Κάτι που έκανε παλιότερα και με τα θερμικά της μοντέλα. Με το ID.3 GTX Fire+Ice να προσφέρει μια προεπισκόπηση της αναβίωσης.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ηλεκτρική αναπαράσταση του Golf Fire+Ice της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας από τη δεκαετία του 1990. Αν και πρόκειται για ένα one-off δημιούργημα που βασίζεται στο ID.3 GTX Performance, παίρνουμε μια πρώτη εικόνα για το τι θα επακολουθήσει. Με τη VW να δηλώνει ότι θα μπορούσε να αναβιώσει επίσης το Golf Rolling Stones του 1995 και το Golf Pink Floyd του 1994. Αμφότερα βασίστηκαν στο Golf 3ης γενιάς αλλά διέθεταν μοναδικές στιλιστικές πινελιές και χάρισαν ευπρόσδεκτη προβολή στη μάρκα.

Το αρχικό Fire+Ice είχε ως βάση το Golf Mk2 και προέκυψε από τη συνεργασία της VW με τη γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών Bögner το 1990. Η προγραμματισμένη παραγωγή αφορούσε 10.000 αυτοκίνητα, ωστόσο η αποδοχή του κοινού και το αγοραστικό ενδιαφέρον οδήγησαν τελικά στην παραγωγή 16.700 μονάδων μεταξύ του 1990 και του 1992.

Και να που τώρα έχουμε ένα αντίστοιχο ID.3 GTX. «Η ομάδα των σχεδιαστών μας διασκέδασε απίστευτα επανερμηνεύοντας κι εξελίσσοντας περαιτέρω το μοτίβο της δεκαετίας του 1990», δήλωσε ο Andreas Mindt, επικεφαλής σχεδιασμού της Volkswagen.

Το πρωτότυπο διαθέτει εξωτερική βαφή Electric Violet Pearl Effect 3πλής επίστρωσης, μαζί με ματ αυτοκόλλητα Fire+Ice και μια κόκκινη ανοδιωμένη λωρίδα που κάνει όμορφη αντίθεση.

Το συλλεκτικό ID.3 GTX φοράει επίσης νέες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών με μπλε ανοδιωμένο φινίρισμα. Ο λογότυπος Fire+Ice της Bögner από τη δεκαετία του 1990 κοσμεί τη μεσαία κολόνα και το σπόιλερ της οροφής.

Τα μπροστινά καθίσματα έχουν φερμουάρ σαν τα μπουφάν Fire+Ice της Bögner. Κατέβασέ τα και σε περιμένει μια έκπληξη. Ενώ και τα πετάλια του γκαζιού και του φρένου έχουν αντικαταστήσει το Play και το Pause με σήματα Fire και Ice.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.