ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πλησιάζει η παγκόσμια πρεμιέρα του PHEV Ford Ranger

Θα το παρουσιάσουν στα πλαίσια της φετινής παρουσίας της στην Έκθεση επαγγελματικού αυτοκινήτου IAA Transportation

Πλησιάζει η παγκόσμια πρεμιέρα του PHEV Ford Ranger

Το Ford Ranger, το πρώτο plug-in hybrid μοντέλο στην κατηγορία των pick-up αυτοκινήτων συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα με τον καταξιωμένο βενζινοκινητήρα EcoBoost των 2,3 lt της Ford αποδίδοντας τη μεγαλύτερη ροπή από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της οικογένειας Ranger – και όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στο ωφέλιμο φορτίο, την ικανότητα ρυμούλκησης και τις εκτός δρόμου ικανότητες.

Εκτός από την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου αυτού μοντέλου στο περίπτερό της, η Ford Pro θα φιλοξενεί σημαντικά στελέχη του προγράμματος εξέλιξης του νέου Ranger PHEV, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Το περίπτερό της Ford Pro στην έκθεση επαγγελματικού αυτοκινήτου θα φιλοξενήσει επίσης την πιο πρόσφατη και εξηλεκτρισμένη σειρά μοντέλων της οικογένειας Transit, καθώς και ένα αναδυόμενο Live Centre που θα χρησιμοποιεί δεδομένα συνδεδεμένων οχημάτων για την αύξηση του χρόνου λειτουργίας και της παραγωγικότητας των πελατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Eκθεση IAA Transportation 2024, η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών στην Ευρώπη και μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου θα λάβει χώρα στο Ανόβερο της Γερμανίας από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Η Ford Pro θα βρίσκεται στο περίπτερο D90, Hall 13. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στις 10:20 ώρα Ελλάδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.