ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ποια αυτοκίνητα προτιμούν οι Έλληνες να αγοράζουν;

Ποια είναι τα πρώτα δέκα μοντέλα που αγοράστηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Ποια αυτοκίνητα προτιμούν οι Έλληνες να αγοράζουν;

Για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου (6 μήνες), τα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα αφορούσαν στις μικρές κατηγορίες και συγκεκριμένα των Segment A και Segment B και οι επιλογές μοιράστηκαν σε SUV και hatchback μοντέλα.

Ευρώπη vs Ιαπωνία

Στην κορυφή των προτιμήσεων βρέθηκε το Toyota Yaris Cross με 4.383 ταξινομήσεις ενώ πίσω του ακολούθησε το μικρό του αδερφάκι, το… απλό Yaris που έπιασε τις 3.971 πωλήσεις. Το τρίτο μοντέλο σε προτιμήσεις κοινού στην Ελλάδα ήταν το Citroen C3 που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το ιαπωνικό μοντέλο.

Στο TOP10 βρέθηκαν τρία μοντέλα της Toyota, δύο της Peugeot και της Suzuki και από ένα των εταιρειών, Citroen, Fiat και Opel. Τα ιαπωνικά μοιράστηκαν τις θέσεις με τα ευρωπαϊκά μοντέλα, τα οποία προήλθαν από τις χώρες, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία.

TOP 10 μοντέλων (Ιανουάριος – Ιούνιος 2024)

Μοντέλο                     Πωλήσεις
Toyota Yaris Cross    4.383
Toyota Yaris               3.971
Citroen C3                   3.855
Peugeot 2008             3.107
Fiat Panda                   2.941
Suzuki Vitara              2.852
Opel Corsa                   2.271
Suzuki Ignis                 1.987
Peugeot 208                1.899
Toyota AygoX              1.514

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.