ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Πρεμιέρα για την ισχυρότερη Porsche Panamera όλων των εποχών

Η πιο ισχυρή Panamera της Ιστορίας πήρε σάρκα και οστά, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει την τιμή της

Πρεμιέρα για την ισχυρότερη Porsche Panamera όλων των εποχών

Μετά τις νέες εκδόσεις της Macan, έφτασε η ώρα και για τη διεύρυνση της γκάμας της Porsche Panamera, με τις ισχυρότερες εκδόσεις που έχουμε δει.. Μέχρι φυσικά τις επόμενες!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόλις μέρες από τη στιγμή που μια ειδική έκδοση της Porsche Panamera εθεάθη στο Nürburgring να σπάει τα χρονόμετρα, ως το πιο γρήγορο executive σεντάν ανεξαρτήτου κατηγορίας που ολοκλήρωσε το γύρο στην Πράσινη Κόλαση σε 7’24”17.

To πλήρωμα του χρόνου έφτασε, κι έτσι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, αποκάλυψε στο ευρύ κοινό την ισχυρότερη Porsche Panamera που βγήκε από τις γραμμές παραγωγής της. Κάτω από το κάλυμμα της Panamera Turbo S E-Hybrid, είναι τοποθετημένος ένας twin-τούρμπο, 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας που αποδίδει 599 ίππους.  Επικουρείται δε από ένα ηλεκτρομοτέρ 190 ίππων, με τη συνδυαστική απόδοση να αγγίζει πλέον τους 782 ίππους (+105 σε σχέση με την εν κυκλοφορία γενιά).

Αυξητικές τάσεις ακολουθεί και η ροπή, που φτάνει πλέον τα 1.000 Nm, από τα 850 της απερχόμενης γενιάς. Οι εντυπωσιακές επιδόσεις δεν μένουν μόνο στις μπροσούρες αλλά αποτυπώνονται και στην πράξη. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,9”, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 325 km/h.

H πιο ισχυρή Panamera όλων των εποχών εξοπλίζεται, όπως άλλωστε είναι φυσικό με τεχνολογίες από το άνω ράφι του Zuffenhausen. Πέρα λοιπόν από το αναβαθμισμένο αεροδυναμικό πακέτο (λεπίδες αέρα, νέες ποδιές στα πλαϊνά κι νέο διαχύτη από ανθρακόνημα) , η Panamera εξοπλίζεται με κεραμικά φρένα και ζάντες 21”.

Πέρα όμως από την αυξημένη ισχύς και ροπή, το μοντέλο της εταιρείας από τη Στουτγάρδη, εξοπλίζεται με μεγαλύτερη και αποδοτικότερη μπαταρία, χωρητικότητας 25,9  kWh, που επιτρέπει στην Panamera να κινηθεί χωρίς να καταναλώσει στάλα βενζίνης για 88 km. Η διαδικασία της πλήρους φόρτισης μάλιστα, μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 2 ώρες και 39 λεπτά.

Πλέον της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, αποκαλύφθηκε και η Panamera GTS. Μια έκδοση που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την πολυτέλεια και την φινέτσα με την οδηγική απόλαυση που μόνο η Porsche ξέρει να προσφέρει. Αποδίδει 500 ίππους, έναντι των 480 της εν κυκλοφορίας Panamera GTS, με το 0-100 km/h να έρχεται σε 3,8” και το κοντέρ να τερματίζει στα 302 km/h. Με την κίνηση να περνάει στους τροχούς μέσω του αυτόματου PDK οχτώ σχέσεων.  Αξίζει επίσης να αναφέρουμε, πως η Porsche έχει φροντίσει για τον ήχο της νέας GTS, προσφέροντας έναν ισχυρό συναισθηματικά θόρυβο.

Όσον αφορά τώρα την τιμή του διαμορφωτή της ελληνικής αντιπροσωπείας, η Porsche Panamera GTS ξεκινά από τις €243.560, τη στιγμή που για την Panamera S E-Hybrid απαιτώνται €254.630.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το video στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.