ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Πρώτη γεύση από τη δεύτερη γενιά του MG HS

Η MG μας κράταει ζεστούς, ενόψει της επίσημης παρουσίασης του HS, στο Goodwood Festival of Speed, στις 11 Ιουλίου

Πρώτη γεύση από τη δεύτερη γενιά του MG HS

Η έλευση της νέας γενιάς του MG HS είναι προ των πυλών. Για αυτό και η κινεζική φίρμα, φροντίζει να μας αποκαλύπτει σταδιακά το μοντέλο, δημοσιεύοντας μια σειρά από teaser βίντεο και φωτογραφίες.

Όπως βέβαια έχουμε δει να συμβαίνει στις αντίστοιχες ενέργειες, το βίντεο είναι σκοτεινό και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να δούμε και πολλά. Μπορούμε όμως να αντιληφθούμε πως οι γραμμές του είναι πιο σύγχρονες και αιχμηρές, προκειμένου το HS να παραμείνει ευθέως ανταγωνιστικό στην κατηγορία των C-SUV.

To MG HS παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018 και δύο χρόνια αργότερα ήρθε η ώρα του πρώτου φρεσκαρίσματος. Η δεύτερη γενιά του όμως «δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη», όπως εξηγεί ο εμπορικός διευθυντής της MG Motor UK, Guy Pigounakis, μιλώντας στο Automotive News Europe.

Θα έλεγε κανείς πως η δεύτερη γενιά του HS μοιάζει να έρχεται πιο κοντά με τη λογική του Roewe RX5 SUV, που κυκλοφορεί από την SAIC στην Κίνα. Φυσικά, για να παραμείνει ξεχωριστή η ταυτότητα του μοντέλου της, η MG φρόντισε να προικίσει το HS με διαφορετική, σίγουρα πιο επιθετική και σπορτίβ μάσκα.

Βάσει των όσων έχουν γίνει ήδη γνωστά, το MG HS θα διατηρήσει τα κινητήρια σύνολα της πρώτης γενιάς. Επομένως θα είναι διαθέσιμο τόσο ως θερμικό, όσο και ως plug-in hybrid, με την αυτονομία του τελευταίου να είναι σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με τα 52 km της εν κυκλοφορία γενιάς.

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στις 11 Ιουλίου, όταν και η MG θα τραβήξει το κάλυμμα του νέου HS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το video στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.