ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Range Rover Sport SV Celestial Collection, μια συλλογή… μύθος

Aπαρτίζεται από 5 εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής, πηγή έμπνευσης των οποίων αποτελεί το σύμπαν και η Μυθολογία

Range Rover Sport SV Celestial Collection, μια συλλογή… μύθος

Η Range Rover αποκάλυψε μια αποκλειστική συλλογή αυτοκινήτων, η οποία αποτελείται από μια σειρά περίτεχνων ειδικών εκδόσεων του Range Rover Sport SV.

Κάθε μια από τις εκδόσεις αυτές ενσαρκώνει ένα εκλεπτυσμένο και προηγμένο όραμα σύγχρονης πολυτέλειας , εμπνευσμένο από μυθολογικές αφηγήσεις του παρελθόντος και τα βαθύτερα μυστήρια του κόσμου.

Η Range Rover Sport SV Celestial Collection – η πρώτη στο είδος της συλλογή από τη Range Rover – αποτελείται από πέντε μοναδικές εκδόσεις, καθεμία εμπνευσμένη από την αρχαία Mυθολογία και το σύμπαν.

Από τους φυσικούς τόνους της έκδοσης Gaea, μέχρι το φωτεινό κίτρινο εξωτερικό της Sol, κάθε έκδοση προσφέρει στους πελάτες ένα μοναδικό και εξατομικευμένο όραμα του πολυτελούς SUV υψηλών επιδόσεων. Κάθε έκδοση διαθέτει ένα ειδικά προσαρμοσμένο εξωτερικό χρώμα, με μοναδικές επιγραφές και φινιρίσματα σε όλο το εσωτερικό, όπως στην κονσόλα και στα μαρσπιέ.

Range Rover Sport SV Gaea
Εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, η Gaea (Γαία) αντιπροσωπεύει το σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η ζωή – τη Γη. Αντλώντας έμπνευση τόσο από τη στεριά όσο και από τη θάλασσα, η Gaea – αναπαρίσταται με ένα κεκλιμένο σύμβολο που απεικονίζει ένα κύμα το οποίο προσκρούει στη στεριά – διαθέτει το εξωτερικό φινίρισμα Green Terre Matte.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε όλες τις εκδόσεις στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.