ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τα μυστικά της Alfa Romeo Junior αποκαλύπτονται

Σχεδιάστηκε για να τιμά στο έπακρο την ιστορία της μάρκας, συνδυάζοντας σπορ χαρακτήρα και καθημερινή άνεση

Τα μυστικά της Alfa Romeo Junior αποκαλύπτονται

Η Alfa Romeo Junior είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία σε ηλεκτρική και υβριδική έκδοση, με αυτόματο κιβώτιο και τιμή που ξεκινάει από τις €28.900.

Μια από τις καλύτερες ομάδες μηχανικών του κόσμου και το εμβληματικό και καταξιωμένο πεδίο εξέλιξης που ονομάζεται «Balocco Proving Ground» συνεργάστηκαν για την εξέλιξη της Alfa Romeo Junior. Το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια αυθεντική Alfa Romeo που τιμά την Iστορία και τον οδηγό.

Το ολοκαίνουργιο ιταλικό B-SUV έχει φρέσκια και νεανική σχεδίαση και φυσικά, την ικανότητα να συνδυάζει το σπορ οδηγικό ταμπεραμέντο με την καθημερινή άνεση και ευχρηστία. Η Junior έχει τον τρόπο να προσφέρει αυθεντική ευχαρίστηση στον οδηγό και παράλληλα να εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια μέσω της κορυφαίας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί.

Η σχεδίαση που προκαλεί αίσθηση συνοδεύεται από ευρυχωρία, πρακτικότητα και άνεση σε μια καμπίνα που υποστηρίζει ιδανικά την οικογένεια, έχοντας κορυφαίο για την κατηγορία χώρο αποσκευών έως 415 lt. Ισχυρό «παρών» δηλώνει και η υψηλή ψηφιακή τεχνολογία, η οποία εκφράζεται από δύο ψηφιακές οθόνες διαγωνίου 10,25” και 10,1” για τον πίνακα οργάνων και το infotainment αντίστοιχα.

Επικουρείται δε από την εφαρμογή της Alfa Romeo που δίνει τόσο ενημέρωση για την κατάσταση του αυτοκινήτου όσο και απομακρυσμένο έλεγχο μερικών λειτουργιών του, ενώ το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT καταγράφει αναλυτικά, ψηφιακά και αδιάβλητα το ιστορικό χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου.

Η γκάμα περιλαμβάνει υβριδική έκδοση (Ibrida) με 136 ίππους και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με έξι σχέσεις, ηλεκτρική έκδοση (Elettrica) με 156 ίππους καθώς και την κορυφαία Veloce των 280 ίππων. Η τελευταία αποτελεί ένα αυθεντικά σπορ B-SUV που τοποθετεί τον οδηγό στο απόλυτο επίκεντρο και αποτελεί την ιδανική βάση και για την υπόλοιπη γκάμα. Ο γραμμικός σε απόδοση ηλεκτροκινητήρας συνεργάζεται ιδανικά με το τέλεια ρυθμισμένο πλαίσιο που δεν ξεπερνά τα 1.590 kg σε βάρος, μια τιμή κορυφαία για αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.