ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Μην πατήσετε ποτέ αυτούς τους τέσσερις χαρακτήρες στο iPhone σας – Θα καταστραφεί η συσκευή σας 

Το περίεργο σφάλμα προκαλεί χάος σε ορισμένους χρήστες της Apple

Μην πατήσετε ποτέ αυτούς τους τέσσερις χαρακτήρες στο iPhone σας – Θα καταστραφεί η συσκευή σας 

Ένα περίεργο σφάλμα iOS φέρεται πως θα καταστρέψει αμέσως το iPhone σας εάν πληκτρολογήσετε αυτούς τους τέσσερις χαρακτήρες.

Το περίεργο σφάλμα προκαλεί χάος σε ορισμένους χρήστες της Apple των οποίων τα τηλέφωνα κολλούν τυχαία.

Το σφάλμα παρουσιάζεται όταν τέσσερις συγκεκριμένοι χαρακτήρες πληκτρολογούνται σε δύο συγκεκριμένα μέρη του τηλεφώνου.

Οι χαρακτήρες είναι: “”::

Εάν τα πληκτρολογήσετε στη γραμμή αναζήτησης της εφαρμογής ρυθμίσεων ή στη γραμμή αναζήτησης της αναζήτησης βιβλιοθήκης, τότε θα διακοπεί το σύστημα της συσκευής.

Ωστόσο, μην πανικοβληθείτε αν συμβεί αυτό, γιατί ευτυχώς το σφάλμα δεν προκαλεί μόνιμη ζημιά ή σημαντικά προβλήματα στο τηλέφωνο.

Θα κολλήσει για λίγο, με αποτέλεσμα η οθόνη να μαυρίσει πριν επαναφορτωθεί. Ένας τροχός προσωρινής αποθήκευσης θα εμφανιστεί για λίγο έως ότου τελικά εμφανιστεί ξανά η οθόνη κλειδώματος.

Οι ειδικοί που μιλούν στο TechCrunch είπαν ότι το σφάλμα δεν είναι κάτι για το οποίο οι χρήστες θα πρέπει να ανησυχούν πολύ, δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για ζήτημα ασφάλειας ή κάτι που θα μπορούσε να είναι σοβαρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα iPhones διαπιστώθηκε ότι κολλάνε για περίεργους λόγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.