ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το body-kit της Zacoe δίνει στην BMW M2 άρωμα από E30 M3

Αν μεγάλωσες βλέποντας τις αγωνιστικές E30 M3 του DTM, θα λατρέψεις το νέο body-kit της Zacoe για την BMW M2

Το body-kit της Zacoe δίνει στην BMW M2 άρωμα από E30 M3

Η εμφάνιση της G87 BMW M2 δίχασε το κοινό όταν παρουσιάστηκε, με τις τονισμένες γωνίες της και τα ιδιαίτερα πίσω φώτα. Η Zacoe έχει τη λύση.

Το νέο της body-kit υπόσχεται να προσδώσει στην BMW M2 εμφάνιση που παραπέμπει σε παλιά αγωνιστικά του DTM. Κάτι απόλυτα ταιριαστό, αφού το νέο μοντέλο θεωρείται πνευματικός διάδοχος της E30 M3. Δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη, με εξαίρεση μια πιο θορυβώδη εξάτμιση.

Οπτικά, ξεχωρίζεις αμέσως τις φαρδιές προεκτάσεις των φτερών με τους ενσωματωμένους αεραγωγούς. Συνδυάζονται με τονισμένα πλαϊνά μαρσπιέ, ενισχύοντας το σπορ προφίλ.

Η Zacoe ενσωματώνει επίσης θηριώδεις αεραγωγούς στον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα. Και το καπό φέρει ανοίγματα, ενώ το πίσω μέρος είναι ντυμένο με κομψό διαχύτη, σταθερή πίσω φτερούγα και ducktail αεροτομή.

Ο βελτιωτικός οίκος από την Ταϊβάν ισχυρίζεται ότι αυτές οι αναβαθμίσεις δεν είναι απλώς κοσμητικές — υπόσχεται ότι αυξάνουν τη downforce και τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Επιπλέον, ο διαχύτης διαθέτει κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης της Fi-Exhaust. Αντικαθιστώντας τις 4πλές μπούκες της BMW M κι εκπέμποντας έναν πιο επιθετικό ήχο.

Αν πάντως θες να καρπωθείς το πλήρες στιλ, θα πρέπει να παντρέψεις το body-kit με τις ρετρό ζάντες αλουμινίου και τα αυτοκόλλητα της αγωνιστικής ομάδας της BMW σε ασημί αμάξωμα.

Παρά τις επιρροές του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην εξωτερική εμφάνιση, η Zacoe δεν πείραξε τίποτα κάτω από το καπό. Η G87 BMW M2 διαθέτει ένα twin-turbo 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά, που παράγει 460 ίππους στα μοντέλα πριν την πρόσφατη ανανέωση. Και 480 ίππους στις μεταγενέστερες εκδόσεις .

Με την ονομασία «Meister», το νέο κιτ μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς προτιμήσεις και το βάθος της τσέπης των πελατών. Χρησιμοποιώντας υαλοβάμβακα, ανθρακονήματα ή συνδυασμό και των δύο.

Αν κι η Zacoe δεν έχει αποκαλύψει την τιμολόγηση, οι εκτεταμένες τροποποιήσεις και το σαγηνευτικό αποτέλεσμα υποδηλώνουν ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα προσιτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.