ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Volvo EX30 από €26.570 ή €249 το μήνα

Με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», η απόκτηση του αμιγώς ηλεκτρικού Volvo EX30 έρχεται τώρα πιο κοντά από ποτέ

Volvo EX30 από €26.570 ή €249 το μήνα

Ο συνδυασμός αυξημένης επιδότησης και άμεσης εκταμίευσης που παρέχει ο τρίτος κύκλος του προγράμματος, με την ιδιαίτερα ελκυστική τιμή του ολοκαίνουργιου Volvo EX30 δίνει σε ένα ευρύτερο κοινό τη δυνατότητα να αναβαθμίσει τις επιλογές του και να περάσει σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο τεχνολογίας και βιώσιμης, ηλεκτρικής κινητικότητας.

Όπως ανακοινώθηκε, η δέσμη κινήτρων για τη νέα φάση τού «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» περιλαμβάνει επιδότηση €11.000 συμπεριλαμβανομένου οφέλους απόσυρσης και απλούστευση των διαδικασιών εκταμίευσης. Μετά τη συνολική επιδότηση, η τιμή του νέου B-SUV της Volvo διαμορφώνεται πλέον από €26.570.

Επιπλέον, χάρη στα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Volvo Car Financial Services, περισσότεροι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις κορυφαίες τεχνολογίες και την τεχνογνωσία της εταιρείας στην ηλεκτροκίνηση και την ασφάλεια, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα και την οδήγησή τους.

Ενδεικτικά, με το νέο πρόγραμμα Volvo Advantage Plus, για την έκδοση Single Motor Core η μηνιαία δόση διαμορφώνεται σε €249/ μήνα. Το παράδειγμα αφορά προτεινόμενη λιανική τιμή (προ επιδότησης) €37.570, με προκαταβολή €15.493, επιτόκιο 4,9%, διάρκεια 48 μήνες και τελευταία δόση €15.405.

Φυσικά, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί ταυτόχρονα και από το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» και από τα χρηματοδοτικά προγράμματα. Στο παραπάνω παράδειγμα, η άμεση εκταμίευση των €11.000 πρακτικά απομειώνει ισόποσα την προκαταβολή στο ισοδύναμο των €4.493. Σε κάθε περίπτωση, το αμιγώς ηλεκτρικό EX30, το Volvo που μόλις έβαλε πιο ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των μικρών premium SUV, γίνεται πλέον προσβάσιμο και σε αγοραστές μικρότερων κατηγοριών.

Το Volvo EX30 έχει δυναμική εμφάνιση που απηχεί την τελευταία λέξη του σκανδιναβικού design, έξυπνο και πρακτικό εσωτερικό με κορυφαία ποιότητα και μινιμαλιστική αισθητική, φτιαγμένο από ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα υλικά. Ως γνήσιο Volvo, αναβαθμίζει περαιτέρω την ασφάλεια με πρωτοποριακά συστήματα προστασίας, ενώ παρέχεται με πακέτο ψηφιακών υπηρεσιών που περιλαμβάνει ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google.

Το premium μικρό SUV της Volvo διατίθεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης και προσφέρει μεγάλη αυτονομία, έως 476 km και σύντομους χρόνους φόρτισης (26 λεπτά από 10 έως 80% σε ταχυφορτιστή).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Volvo EX30 είναι ένα καινοτόμο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo νέας γενιάς, ιδανικό για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, με την απόκτησή του να διευκολύνεται πλέον ακόμη περισσότερο μέσω του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3». Στην τιμή του συμπεριλαμβάνονται πλήρης στάνταρ εξοπλισμός, εγγύηση 5 ετών και δωρεάν συντήρηση 3 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.