ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία Κ.Μητσοτάκη με τον διάδοχο του Άμπου Ντάμπι – Τον ευχαρίστησε για την βοήθεια στις πυρκαγιές

Τηλεφωνική επικοινωνία Κ.Μητσοτάκη με τον διάδοχο του Άμπου Ντάμπι – Τον ευχαρίστησε για την βοήθεια στις πυρκαγιές

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε το πρωί τηλεφωνικά με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, Σεΐχη Mohammed bin Zayed Al Nahyan, στον οποίο εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την αρωγή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προς τη χώρα μας για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Τα ΗΑΕ έχουν στείλει στην Ελλάδα ελικόπτερο πυρόσβεσης και εξοπλισμό, είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικό υλικό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Διάδοχος του Άμπου Ντάμπι εξέφρασε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, αλλά και ετοιμότητα για παροχή περαιτέρω βοήθειας.

Οι δύο ηγέτες υπογράμμισαν το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων, το οποίο αντικατοπτρίζεται και στην άμεση επικοινωνία και συνδρομή των ΗΑΕ στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Τόνισαν επίσης τη βούλησή τους για περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας-ΗΑΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός απηύθυνε στον Διάδοχο του Άμπου Ντάμπι πρόσκληση να επισκεφθεί τη χώρα μας το αμέσως προσεχές διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.