ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Ο Κ.Χατζηδάκης ζητά να ανακληθούν όλες οι άδειες των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ την περίοδο των εορτών

Από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ο Κ.Χατζηδάκης ζητά να ανακληθούν όλες οι άδειες των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ την περίοδο των εορτών

Να μην δοθούν ή και να ανακληθούν όλες οι άδειες των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ζήτησε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, από τον διοικητή του ΕΦΚΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, «ο κ. Χατζηδάκης βασίζει το σχετικό του αίτημα στις προβλέψεις του άρ. 49, παρ. 4 και 5 του ν. 3528/2007. Κατέληξε δε σε αυτήν την απόφαση, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν την κρισιμότητα της περιόδου αναφορικά με την ταχεία έκδοση των συντάξεων και την αντιμετώπιση άλλων εκκρεμοτήτων των ασφαλισμένων, μέχρι το τέλος του έτους, αλλά και την ανάγκη για ομαλή λειτουργία των υποκαταστημάτων και εξυπηρέτηση των πολιτών την περίοδο των εορτών. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του σχετικού νόμου, οι άδειες, που δεν χορηγούνται κατ’ εφαρμογή της συγκεκριμένης ρύθμισης, θα χορηγηθούν υποχρεωτικά το 2022».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.