ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Γεωργιάδης: «Έχουμε δώσει πολύ μεγάλη αξία στη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα»

Πού έχει πάει η έκθεση;

Α.Γεωργιάδης: «Έχουμε δώσει πολύ μεγάλη αξία στη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα»

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, «μιλώντας ως πρώην υπουργός Υγείας», υποστήριξε ότι «έχουμε δώσει πολύ μεγάλη αξία» στην μελέτη του Σωτήρη Τσιόδρα και του Θοδωρή Λύτρα.

«Της έχουμε δώσει πολύ μεγάλη αξία. Γνωρίζουμε τις παθογένειες του ΕΣΥ. Δεν βλέπω καμία πολιτική σκοπιμότητα στην έκθεση. Είναι ένα επιστημονικό ζήτημα, τα ίδια προβλήματα συζητούν οι υπουργοί Υγείας στις υπόλοιπες χώρες», σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος δεν είπε ωστόσο, γιατί αφού «γνωρίζουν τις παθογένειες», η κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων-επιδημιολόγων-φωτεινών παντογνωστών δεν έκανε απολύτως τίποτα για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Και ακολουθώντας την τακτική του λαϊκισμού και της επικοινωνιακής απαξίωσης του θέματος (αφού έσπευσε να ισχυριστεί πως η μελέτη δεν πήγε ποτέ στο Μαξίμου…), αναφώνησε: «Στην Ελλάδα κάνουμε την τρίχα… τριχιά».

Γιατί έτσι ακριβώς βλέπει η κυβέρνηση τις χιλιάδες ζωές που έχουν χαθεί ενώ θα μπορούσαν να σωθούν αν είχε πράξει το ελάχιστο καθήκον της…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=208&v=X9EAKvbP9Yc&feature=emb_title&ab_channel=TVmax

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.