ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτόνομο «Το Ποτάμι» στις εκλογές δηλώνει ο Θεοδωράκης

Αυτόνομο «Το Ποτάμι» στις εκλογές δηλώνει ο Θεοδωράκης

Αυτό δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην κάμερα της ΕΡΤ από την Κρήτη, όπου βρίσκεται και συμπλήρωσε πως «πρέπει το Ποτάμι να ειναι δυνατό να πει τις απόψεις του και αυτές οι απόψεις να συμφωνηθούν με το νικητή των εκλογών ότι θα περιληφθούν σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι και αργότερα το απόγευμα της Κυριακής συναντήθηκε με στελέχη και φίλους του Ποταμιού, στο Ibis Styles Central.

Αναφερόμενος στην ανάγκη για πολιτική σταθερότητα στην παρούσα κρίσιμη οικονομική συγκυρία, ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε την πρότασή του «να δεσμευτούν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, οι δύο διεκδικητές της εξουσίας, ότι το 2020 με αφορμή την προεδρική εκλογή δεν θα έχουμε ξανά εκλογές. Γιατί η Ελλάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να μετρήσει τις δυνάμεις της να φέρει επενδυτές και μια πολιτική αστάθεια, όπως είναι οι συνεχείς εκλογές, δεν βοηθά στο να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη».

Ενώ, επανέλαβε την ομόφωνη απόφαση των στελεχών του Ποταμιού για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές.

«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να συναντήσουμε ξανά παλιούς και νέους φίλους να τους πούμε ότι το Ποτάμι είναι παρόν,θα κατέβει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές. Είναι καλό να σκέφτονται ότι υπάρχουν δυνάμεις ειλικρίνειας και όχι μόνο υποκριτές πολιτικοί που τους ξεγελούν στιγμιαία και μετά τα όσα υπόσχονται δε γίνονται» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.