ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θύμα ληστείας έπεσε βουλευτής της ΝΔ- Κάνει λόγο για αύξηση εγκληματικότητας

Θύμα ληστείας έπεσε βουλευτής της ΝΔ- Κάνει λόγο για αύξηση εγκληματικότητας

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας. Οι κακοποιοί έκαναν επιδρομή στο πολιτικό γραφείο του στην Ομόνοια, γκρεμίζοντας τις πόρτες ακόμη και τον … τοίχο για να μπορέσουν να τρυπώσουν στον χώρο.

Οι ίδιοι δράστες διέρρηξαν άλλα τέσσερα διαμερίσματα.

«Σμπαράλια, τέτοια μανία» δήλωσε ο κ. Μπούρας. «Όλα αυτά τα ξεκόλλησαν, μέχρι και τα πυράκια έσπασαν» είπε ο βουλευτής δείχνοντας τις ζημιές που προκάλεσαν οι κακοποιοί.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η επιδρομή των διαρρηκτών έγινε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς. Οι ζημιές σε αρκετά γραφεία είναι σημαντικές.

«Με κλοτσιές προφανώς και με τον πυροσβεστήρα» λέει ένοικος της πολυκατοικίας για το πώς μπήκαν μέσα. Όπως τονίζει, επειδή φοβήθηκαν μήπως ήταν ακόμα μέσα, ειδοποίησαν την αστυνομία και πήγαιναν όροφο – όροφο κάνοντας αυτοψία για το τι έχει γίνει.

«Η εγκληματικότητα, ας λένε κάποιοι, δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε. Χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση, να νιώθει ο άλλος ότι υπάρχει αστυνομία δίπλα του» επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το πολιτικό γραφείο οι δράστες άρπαξαν μερικά κέρματα και ένα laptop που περιείχε σημαντικά αρχεία του βουλευτή και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους ζημιές χιλιάδων ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.