Με περίσσιο θράσος η υπεύθυνη Περιφερειακών Μέσων και αποτυχούσα υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Σώκου που βρίσκεται στον Έβρο, μίλησε για «fake news» σε ότι αφορά την απομάκρυνση αριθμού γυναικών και παιδιών από τις Καστανιές του Εβρου για λόγους ασφαλείας.

Η συγκεκριμένη διαβάζοντας αυτά που θέλει και όχι αυτά που γράφονται πραγματικά, υποστήριξε ότι «Καμία από τις αρχές δεν έχει εκκενώσει το χωριό».

Προφανώς ή δεν ξέρει να διαβάζει ελληνικά ή μέσα στην σύγχυσή της, ούτε καν κατάλαβε ότι η είδηση δεν αφορά εκκένωση του χωριού από τις αρχές αλλά απομάκρυνση με ιδία πρωτοβουλία ορισμένων κατοίκων και συγκεκριμένα γυναικών και παιδιών.

Ωμός «βιασμός» της αλήθειας, fake news, παραποίηση των γεγονότων και κατάχρηση εξουσίας από την Έλενα Σώκου!

Το «Κανείς από το κατοίκους δεν έχει εγκαταλείψει το σπίτι του» θα πρέπει να το υποστηρίξει καθώς πολλοί έχουν ήδη φύγει (έχουμε πλήρη ονόματα) και θα πρέπει να σταματήσει να διαδίδει fake news δήθεν για να καθησυχάσει

Kαι αυτό δεν αφορά όχι μόνο αυτή, αλλά και τα ΜΜΕ που χρηματοδοτεί η κυβέρνηση για να αναπαράγουν τα fake news που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, όπως το να χαρακτηρίζονται «πρόσφυγες» οι Κογκολέζοι (!) ή να έχουν το θράσος και να χαρακτηρίζουν ακόμα οι κυβερνητικοί «πρόσφυγες» και «μετανάστες» τις ορδές αλλοδαπών που εισβάλλουν παράνομα σε όλο το μήκος των ελληνικών συνόρων αυτή την στιγμή.

Ας δούμε όλη την απύθμενου θράσους ανακοίνωσή της:

«Προς ενημέρωση και αποκατάσταση: κανείς από τους κατοίκους των Καστανεών δεν έχει εγκαταλείψει το σπίτι του και καμία από τις αρχές δεν έχει εκκενώσει το χωριό! Αυτές τις ώρες ας είμαστε συνετοί σε ότι μας μεταφέρουν και σε ότι μεταφέρουμε! Στο βωμό καμίας είδησης και κάποιων παραπάνω κλικ, δε μπορούμε να προσβάλλουμε ανθρώπους που όχι μόνο τώρα αλλά κάθε μέρα, έχουν επιλέξει να ζήσουν και να υπερασπιστούν τα σύνορα μας! Οι Εβρίτες παραμένουν στον τόπο και στα χωριά τους ειδικά σήμερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ποιος προσβάλει τους πολίτες και ποιος έχει άρει το αίσθημα ασφάλειας από την χώρα, ποιος έλεγε ψέματα για το μεταναστευτικό και ποιος λέει αλήθεια, το βλέπουμε σε ζωντανή μετάδοση σε όλη την χώρα.