ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α. Γεωργιάδης: «Το Βέλγιο δεν δίνει δωρεάν μάσκες… τις μοιράζει» (βίντεο)

Α. Γεωργιάδης: «Το Βέλγιο δεν δίνει δωρεάν μάσκες… τις μοιράζει» (βίντεο)

Για το θέμα των μασκών μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδη, η απάντηση του… μας άφησε άφωνους.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του MEGA, ώστε να συζητηθεί το περιβόητο θέμα των μασκών.

Των μασκών που όταν κόστιζαν 10 λεπτά του ευρώ ήταν «έως και επικίνδυνες», ενώ όταν η τιμή τους εκτοξεύτηκε στο 1 ευρώ έγιναν υποχρεωτικές.

Μάλιστα όταν δεν τις φοράμε… θα έχουμε και πρόστιμο 150 ευρώ.

Ο υπουργός σε συζήτηση για το πόσο θα κοστίσει σε μια μέση οικογένεια η υποχρεωτική χρήση μασκών, αυτή της οικογένειας που αναμένεται να ζήσει σε μια νέα και μεγάλη κρίση, είπε το κορυφαίο.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Η διάρκεια της μάσκας είναι 5-6 χρήσεις και αφού είναι υποχρεωτική η χρήση της και μάλιστα με πρόστιμο, μήπως να τις δίνατε δωρεάν όπως το Βέλγιο;»

Και τότε ήρθε η απάντηση του: «Το Βέλγιο δεν δίνει δωρεάν μάσκες, το Βέλγιο μοίρασε 15 εκατομμύρια μάσκες».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.