ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στο εξωτερικό μοιράζουν μάσκες – Στην Ελλάδα ο Κ. Μητσοτάκης μας στέλνει βίντεο με χειροτεχνίες!

Στο εξωτερικό μοιράζουν μάσκες – Στην Ελλάδα ο Κ. Μητσοτάκης μας στέλνει βίντεο με χειροτεχνίες!

Την ώρα που οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες μοιράζουν μάσκες στους πολίτες και βάζουν πλαφόν στις τιμές στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός της χώρας ανεβάζει βίντεο με χειροτεχνίες.

Αφού έτρεξαν να την κάνουν υποχρεωτική, την «επικίνδυνη» – όπως την χαρακτήριζαν – μάσκα, βάζοντας μας μάλιστα και πρόστιμο 150 ευρώ. Αφού στη συνέχεια «έμπλεξαν τα μπούτια τους» για το που είναι υποχρεωτική και για το που όχι, αποφάσισαν να συνεχίσουν την στρατηγική Άδωνι Γεωργιάδη και να κάνουν τους ανήξερους.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έλεγε προ λίγων ημερών πως το Βέλγιο δεν χαρίζει τις μάσκες, αλλά τις μοιράζει.

Την ίδια ώρα η Ισπανία, την οποία τα ελληνικά ΜΜΕ θεωρούν ως παράδειγμα προς αποφυγήν μοιράζει έξι εκατομμύρια μάσκες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, 7 εκατομμύρια σε περιφέρειες και 1,5 εκατομμύριο μάσκες σε οργανισμούς κοινωνικής πρόνοιας.

Ταυτόχρονα βάζει πλαφόν τιμής στα 0,90 ευρώ και στην Ιταλία το πλαφόν είναι στα 50 λεπτά.

Όλα αυτά είναι φυσικά… λαϊκισμοί και κρατικές παρεμβάσεις στην «ελεύθερη αυτορυθμιζόμενη αγορά», των ημετέρων… μασκοφόρων.

Ενώ λοιπόν στο εξωτερικό οι κυβερνήσεις φροντίζουν να παρέχουν στους πολίτες τα μέσα για να βγουν από το σπίτι τους, είτε προσφέροντας εκατομμύρια δωρεάν μάσκες είτε θέτοντας πλαφόν στην αγορά μασκών, εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η πρωτοφανής καραντίνα που ζήσαμε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αντί να ανακοινώσει, έστω και τελευταία στιγμή κάποια τέτοια αυτονόητη παροχή, ανάρτησε βίντεο για το πώς να χειροτεχνήσει κανείς μόνος του μια μάσκα χρησιμοποιώντας παλιές μπλούζες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.