ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ. Βορίδης: «Δεν διακόπτουμε το επίδομα ανεργίας σε όσους ανέργους απασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες»

Μ. Βορίδης: «Δεν διακόπτουμε το επίδομα ανεργίας σε όσους ανέργους απασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, διαβεβαίωσε πως δεν θα διακοπεί το επίδομα ανεργίας σε όσους άνεργους αποφασίσουν να ασχοληθούν με αγροτικές εργασίες.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε αρχικά ότι η Ελλάδα επειδή είχε εξαιρετικά χαμηλή επίπτωση της κρίσης του κορωνοϊού, θα είναι στις επιλογές των τουριστών για το καλοκαίρι.

«Αυτοί που θα κάνουν διακοπές, σε σχέση με τις ανταγωνίστριές μας χώρες, μάλλον έχουν λόγο να επιλέξουν την Ελλάδα. Η Ελλάδα από την πλευρά αντιμετώπισης της πανδημίας, είναι ένα πολύ πιο επιτυχημένο μοντέλο από όλες τις χώρες της περιοχής».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε πως είναι σαφές ότι δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία του κορωνοϊού και θα πρέπει να την παρακολουθούμε προσεκτικά.

Αναφερόμενος στους ανθρώπους της παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων, είπε ότι τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ γιατί όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο φρόντισαν ώστε να μην λείψει κάτι στους καταναλωτές.

Ο κ. Βορίδης τόνισε πως για να μην υπάρξει πρόβλημα από δω και πέρα, θα πρέπει να μην υπάρξει παραγωγική διαταραχή, να βρίσκονται δηλαδή διαθέσιμα χέρια εργασίας, και ως προς αυτή την κατεύθυνση η κυβέρνηση έχει ρυθμίσει το ζήτημα με νομοθετικές παρεμβάσεις.

«Δεν διακόπτουμε το επίδομα ανεργίας σε όσους ανέργους θελήσουν να απασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες».

Σε ερώτηση για το αν ο κορονοϊός μεταδίδεται με τα τρόφιμα, ο υπουργός ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας πως ο ιός δεν μεταδίδεται ούτε με τα νωπά αλλά ούτε και με τα μεταποιημένα τρόφιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τα υπαίθρια πάρτι που έχουν στηθεί τις προηγούμενες μέρες σε διάφορα σημεία στη χώρα, ο κ. Βορίδης είπε: «είναι βαθύτατα αντικοινωνικές ενέργειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.